Ponturi fotbal Eastern Suburbs vs Brisbane U21 – NPL Queensland

Ponturi fotbal Eastern Suburbs vs Brisbane U21 – NPL Queensland

Ponturi fotbal Eastern Suburbs vs Brisbane U21: sambata, 13 iulie, de la ora 12:00, are loc Eastern Suburbs vs BrisbaneU21, duel din runda a 24-a din NPL Queensland.

Eastern Suburbs

Rezultate foarte slabe pentru Eastern Suburbs in ultimele confruntari. In precedentele trei dueluri, aceasta a luat unsprezece goluri si a inscris de trei ori. In runda anterioara, meciul jucat contra celor de la Brisbane Strikers s-a terminat in genunchi. A fost 2-5, iar ea a ajuns la zece infrangeri in aceasta stagiune. Cinci dintre acestea au venit jucand pe terenul propriu.

De asemenea, cu Eastern Suburbs in rol de echipa gazda, din noua meciuri nu am avut nici macar o remiza. Patru au fost victorii, iar in alte cinci randuri a fost depasita de adversarii intalniti. Drept urmare, Eastern Suburns a cazut pe locul 8, cu 31 de puncte, desi are =3 in dreptul golaverajului. Tot ea este si echipa cu cele mai multe meciuri de peste 2.5 goluri din NPL Queensland.

Brisbane U21

Este colega de clasament cu adversara ei din acest duel. Ocupa pozitia a 9-a, cu 26 de puncte, cinci mai putine decat Eastern Suburbs. Pe de alta parte, ultimele meciuri au fost foarte spectaculoase, cel putin in ultimele doua meciuri s-au dat 15 goluri. In urma cu o saptamana, aceasta a cedat cu 2-6, jucand acasa, in fata celor de la Queensland Lions.

Pe de alta parte, sambata urmeaza sa aiba meci jucand pe teren strain. Nu este tocmai postura care sa o puna in evidenta, dar in aceste dueluri, a reusit sa isi treaca in cont cinci victorii, doua remize si alte cinci infrangeri. Totodata, meciurile acestea au fost spectaculoase noua din cele 12 s-au terminat cu cel putin trei modificari de scor.

Asa cum au aratat cifrele in aceasta stagiune, un meci Eastern Suburbs vs Brisbane U21 nu are cum sa nu fie unul spectaculos. Mai mult, ma astept sa vedem cel putin patru reusite, desi in tur a fost 2-1 pentru Eastern Suburbs. Discutam despre doua formatii care stiu sa inscrie, dar la fel de usor primesc goluri. Dinacolo de toate aceste cifre, nu prea mai au pentru ce lupta, fiind foarte departe de play-off.

Ponturi fotbal Eastern Suburbs vs Brisbane U21: peste 3.5 goluri, cota 1.67 la Betano