Ponturi fotbal – Ebbsfleet – Maidstone – Vanarama National League – 30.10.2018

In aceasta seara, de la ora 21:45, in etapa cu numarul 18 din Vanarama National League are loc meciul dintre Ebbsfleet – Maidstone, in care gazdele par favorite.

Ebbsfleet este favorita meciului, dar pentru a confirma cota de 1.60 primita la agentia de pariuri Unibet, are nevoie de un joc mult mai bun decat in ultimele etape. La finalul saptamanii trecute a facut 1-1 cu Salford, o echipa care trage la primul loc, insa, a fost a treia etapa la rand in care nu reuseste sa se impuna si asta a impins-o spre a doua jumatate, unde ocupa locul 17, cu 19 puncte. Un dezavantaj este si statutul pe care urmeaza sa il aiba in disputele de acasa, acolo unde pe langa problemele vizibile pe care le are cu golurile marcate, a strans si foarte putine puncte, acumuland patru puncte din 24 maxim posibile.

Maidstone are doua puncte mai multe in clasament decat echipa care se afla pe primul loc de la retrogradare, dar are nevoie sa puna mai multa presiune asupra echipelor pe care le intalneste. In etapa trecuta a cedat din nou, a fost 1-3 contra lui Solihull, drept pentru care a ajuns la 24 de goluri primite, de doua ori mai multe primite decat numarul celor inscrise. Dincolo de toate acestea, a fost a patra etapa la rand in care Maidstone a jucat si nu s-a putut impune, in tot acest interval avand trei infrangeri si un singur rezultat de egalitate. In deplasare nu este deloc o echipa care lasa loc de interpretari, pana acum nu a dat-o la pace cu echipele contra carora care a jucat, avand trei victorii si de alte cinci ori a pierdut.

Ebsfleet este echipa mai buna dintre ele, s-a vazut lucrul asta si in cele doua mecuri directe din sezonul trecut, cand a castigat marcand de cate doua ori de fiecare data. Una peste alta, avand in vedere problemele reale pe care Maidstone le are, n-as evita deloc un pariu pe victoria gazdelor, ceea ce este un pariu cu sanse reale.