Ponturi fotbal Ehime vs Yamagata – J League 2

Duminica 07.07.2019, incepand cu ora 13:00, va avea loc partida Ehime vs Yamagata, din cadrul etapei cu numarul 21 din liga a doua japoneza.

Ehime incearca sa se indeparteze de zona retrogradabila

Ehime

Gazdele se afla pe o pozitie mult sub asteptari. Acestia ocupa locul cu numarul 17 in J League 2, cu 22 de puncte obtinute. Promovarea pare destul de departe de ei, fiind la 12 puncte in spatele locului 5. Aceasta clasare modesta vine din alternanta evolutiilor in campionat. Acum 3 runde, Ehime remiza alb pe terenul celor de la Nazawa. Mai apoi, echipa a pierdut in fata propriilor suporteri, 0-2 cu Kyoto. Etapa precedenta, Ehime a invins-o pe Tochigi in deplasare, cu socrul de 2-1. Gazdele insa nu au reusit sa confirme aceasta victorie, la doar cateva zile pierzand in Cupa Imparatului cu Tokushima.

Yamagata e favorita pentru promovare

Yamagata

Oaspetii se afla la sefia clasamentului si echipa e din ce in ce mai aproape de promovare. Yamagata are 39 de puncte obtinute in 20 de partide de campionat. Acum 2 runde, Yamagata a invins-o pe Varen Nagasaki in deplasare, cu scorul de 2-1. Mai apoi insa, liderul a clacat pe teren propriu, pierzand cu scorul de 0-1 in fata celor de la Kashiwa. Echipa a resimtit socul acelei infrangeri si la cateva zile distanta a pierdut din nou in fata propriilor suporteri, 1-2 cu Tochigi, in Cupa Imparatului.

Ehime nu se descurca prea bine in ultima perioada si are nevoie de un succes pentru a iesi din aceasta mica criza. Acestia au norocul de a intalni un adversar modest, care nu a impresionat in acest sezon. Gazdele alterneaza evolutiile bune cu cele modeste, iar daca Yamagata prinde o zi buna se poate impune lejer. Ma astept ca liderul sa domine duelul si sa isi impuna jocul. Cota este una generoasa pentru o victorie a oaspetilor (2.15), pronostic pentru care voi miza de aceasta data.

Ponturi fotbal Ehime vs Yamagata

2 solist, cota 2.15 la Unibet

sursa foto: footballshirtculture.com