Ponturi fotbal Ekenas vs KTP – Ykkonen

Ekenas vs KTP. Duelul din cadrul rundei a 12-a a ligii secunde din Finlanda, va avea loc Marti 2 Iulie, incepand cu ora 18:30.

Defensiva gazdelor e execrabila in ultima perioada

EKENAS

Ekenas se afla pe pozitia a 8-a a clasamentului din Ykkonen, cu doar 10 puncte acumulate in 11 partide. Echipa e din ce in ce mai aproape de retrogradare si semnele din ultima perioada nu sunt deloc bune. Gazdele au pierdut precedentele 3 partide fara sa inscrie. Mai ingrijorator este insa compartimentul defensiv, pentru ca acestia iau gol dupa gol. Acum 3 runde, Ekenas pierdea pe teren propriu, 0-3 cu Oulu. Mai apoi, echipa a pierdut in deplasarea de la Jaro, cu acelasi scor de 0-3. Etapa precedenta, gazdele au cedat cu un neverosimil 4-0 pe terenul celor de la TPS Turku, ajungand astfel la 10 goluri incasate in 10 etape. De altfel, doar MyPA a incasat mai multe goluri decat Ekenas, in acest sezon de Ykkonen.

Oaspetii dau dovada de multa inconstanta

KTP

Oaspetii sunt departe de un loc de promovare, tocmai din cauza inconstantei pe care o arata in ultima perioada. Acum 3 runde, KTP pierdea la limita cu TPS, 1-0 in deplasare. mai apoi, acestia se impuneau cu acelasi scor de 1-0, pe terenul celor de la Oulu. Etapa precedenta au continuat sirul alternant de infrangeri – victorii, cu un 0-1 pe teren propriu in fata celor de la Haka. KTP pare sa aiba o afinitate pentru meciurile inchise, ultimele 3 dueluri ale lor avand o singura reusita in total. Oaspetii au mai evoluat de 4 ori pe terenul celor de la Ekenas. De fiecare data au pierdut si in 2 dintre ele nu au reusit sa marcheze.

Ekenas – KTP pare un meci de “under” la goluri. Desi gazdele au o defensiva foarte slaba, nu vor avea in aceasta seara o adversara puternica. KTP este modesta pe plan ofensiv, fapt ce l-am putut observa in ultimele 3 runde. De altfel, acestia nu se descurca deloc pe aceasta arena, asadar ma astept la un duel inchis, specific fotbalului nordic.

Ponturi fotbal Ekenas vs KTP

sub 3.5 goluri, cota 1.42 la Betano

sursa foto: goaloo.com