Ponturi fotbal El Salvador vs Jamaica – Gold Cup

Sambata 22 Iunie, de la ora 02:00, avem parte de duelul El Salvador vs Jamaica, din cadrul etapei cu numarul 2 a grupelor Gold Cup.

El Salvador a inceput foarte bine turneul

El Salvador

El Salvador ocupa pozitia secunda in Grupa C, cu 3 puncte acumulate pana in acest moment. Acestia au debutat cu dreptul la Gold Cup, intr-o partida cu Curacao. Trupa din El Salvador s-a impus la limita, cu scorul de 1-0, dupa golul marcat de N. Bonilla in minutul 45+1. E putin probabil sa vedem schimbari in primul 11 al mexicanului C. Martinez. Echipa sa a dominat categoric duelul, cu 5 suturi pe poarta, in detrimentul celor de la Curacao, care au sutat o singura data pe spatiul portii.

Echipa probabila: Room – Carolina, Martina, Lachman, Gaari – Bacuna, Martina – Hooi, Maria, Nepomuceno – Benschop

Jamaica isi doreste calificarea

Jamaica

De partea cealalta, jamaicani au avut emotii serioase in partida de debut. Acestia au condus cu scorul de 2-0 pe Honduras, dupa dubla de senzatie a lui D. Orgill (minutele 15 si 41). A. Lozano a redus din diferenta imediat dupa pauza, prin A. Lozano. D. Lowe a facut 3-1 pentru Jamaica in minutul 56, care a trait periculos pe finalul de joc. Honduras a mai marcat odata prin R. Castillo, in minutul 90+2, insa jamaicanii s-au inchis bine in ultimele 3 minute si au evitat un semi-esec.

Echipa probabila: Blake – Lawrence, Francis, Lowe, Powell – Williams, Hector, Vassell – Bailey, Brown, Orgill

Cele doua formatii s-au intalnit si in luna Martie, in calificarile pentru Gold Cup. Atunci, El Salvador s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0. A fost pentru prima oara cand Jamaica a pierdut cu El Salvador, din anul 2000 incoace. Moralul este unul bun in ambele tabere, iar un nou succes astazi le-ar fi suficient acestora, in cursa pentru calificare. Ma astept la un duel interesant, in care Jamaica are o revansa de luat. Recomandarea mea de aceasta data este pronosticul “ambele echipe marcheaza”.

Ponturi fotbal El Salvador vs Jamaica

ambele echipe marcheaza, cota 2.14 la Unibet

sursa foto: alchetron.com