Ponturi fotbal Enskede vs Sodertalje FK – Divizia 2

Ponturi fotbal Enskede vs Sodertalje FK

Ponturi fotbal Enskede vs Sodertalje FK: luni, de la ora 20:00, in Divizia 2 – Sodra Svealand, Enskede primeste vizita lui Sodertalje FK.

Sursa foto: facebook

Enskede

Cert favorita la agentiile de pariuri, Enskede se pregateste sa reduca diferenta dintre ea si liderul acestui moment. In prezent, ea ocupa locul al treilea, cu 23 puncte, la doua lungimi in spatele ocupantei pozitiei a doua. Un succes in acest meci si cele doua vor face rocada in clasament. Pe de alta parte, nu vine dupa un meci foarte bun, in etapa anterioara a fost invinsa chiar de Stockholm, cu 3-0.

Intr-adevar, Enskede pe teren propriu a jucat mai bine, este locul unde si-a trecut in cont 13 puncte dintr-un total maxim de 18. In tot acest timp a stiut cum sa puna problema si pe faza de atac. Interesant este ca in ultimele trei meciuri jucate acasa nu a primit gol.

Sodertalje FK

Modesta din toate punctele de vedere, Sodertalje FK este ocupanta ultimului loc. Pe langa faptul ca este ciuca batailor si are zece infrangeri din douasprezece etape, este singura fara succes. In 12 runde, a reusit sa obtina doua puncte si mai mult, a luat o caruta de goluri. are 13 goluri inscrise si alte 47 primite.

In urma cu o saptamana, aceasta a evoluat tot in deplasare, pe terenul celor de la Haninge, unde a cedat cu 0-4. De altfel, pare sa fie o regula ca Sodertalje FK sa primeasca cel putin doua goluri din partea adversarelor. In toate meciurile a luat gol, si in unul singur a luat mai putine de doua goluri, ceea ce spune multe despre ea.

Au mai fost adversare in patru randuri, si interesant este ca Soodertalje FK este formatia care conduce cu 2-1. Totusi, nivelul pe care il are de aceasta data este foarte clar, motiv pentru care mergem pe firul normal. In aceste conditii, probabil ca echipa gazda o sa-si impuna ritmul de joc inca din primele minute. Asta sa aduca o diferenta foarte mare pe tabela, asa cum ar fi si normal..

Ponturi fotbal Enskede vs Sodertalje FK: peste 3.5 goluri, cota 1.53 la Betano