Ponturi fotbal Espanyol vs Stjarnan – Europa League

Ponturi fotbal Espanyol vs Stjarnan

Ponturi fotbal Espanyol vs Stjarnan este un duel cu o favorita certa, si anume echipa gazda, care se va juca astazi, de la ora 22:00, pe “RCDE Stadium”, unde anticipam un succes categoric al spaniolilor.

◘ Espanyol

Este o echipa mult mai buna, dispunand de un lot mai puternic, avand de asemenea si mai multa experienta, jucand totusi intr-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii. Aceasta este vazuta ca favorita certa de bookmakeri, mai ales ca joaca acasa.

Gruparea catalana revine in competitiile europene dupa o pauza de 13 ani. Ultima data jucau in Cupa UEFA, cand reuseau sa ajunga in finala, pierzand cu Sevilla. Vorbim de altfel si de cea mai buna clasare in La Liga in acest interval, terminand a saptea, prinzand in-extremis un loc de Europa League.

De la incheierea sezonului, Espanyol a disputat doua partide amicale. In acestea a invins Peralada cu 0-6 si Lens cu 1-3, ajungand la o serie de 11 partide consecutive fara esec, sapte dintre ele fiind victorii.

◘ Stjarnan

Este mult sub nivelul adversarei sale, ca valoare, dar mai ales ca experienta, astfel ca bookmakerii o dau ca outsidera, fiind ce-i drept dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare.

Islandezii au jucat de mai multe ori in preliminariile competitiilor europene. Cea mai buna performanta a lor a venit chiar in sezonul de debut, cand ajungeau in play-off-ul Europa League, unde pierdeau cu Inter Milan. In acest an, si-au inceput aventura europeana cu Levadia Tallinn, pe care au eliminat-o cu mari emotii.

De mentionat faptul ca Stjarnan are mari probleme in defensiva. Aceasta a primit minim un gol in zece din ultimele 12 partide disputate.

Pronostic

Espanyol este o echipa mult mai puternica, cu mari pretentii la calificarea in grupele Europa League. Ne asteptam sa rezolve calificarea inca din tur, asa ca mizam pe o victorie clara asa. Recomandam sa pariati pe faptul ca ibericii vor marca atat in prima, cat si in cea de-a doua repriza.

• Ponturi fotbal Espanyol vs Stjarnan: gazdele marcheaza in ambele reprize -> cota 1.40

sursa foto: skysports.com