Ponturi fotbal Esperance Tunis vs Kairouanaise – Tunisia

Esperance Tunis vs Kairouanaise e un duel din runda a 23-a a primei ligi din Tunisia. Partida va avea loc Luni, 03 Iunie 2019, de la ora 17:00.

  • Lierul din Tunisia defileaza in ultima vreme

Esperance Tunis

Esperance Tunis e una din cele mai titrate echipe ale fotbalului din Tunisia. Acestia se indreapta incet dar sigur spre un nou titlu. Gazdele ocupa prima pozitie, cu 53 de puncte acumulate, 4 mai multe decat ocupanta locului secund, Sfaxien. Totusi, Esperance Tunis are 3 meciuri mai putin decat Sfaxien, asadar diferenta este una categorica. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna, reusind sa castige 4 din ultimele 5 partide de campionat. In ultima runda, Esperance a remizat alb pe terenul celor de la Etoile Sahel. Gazdele au cea mai sigura defensiva a campionatului, cu 10 goluri incasate in 22 de etape. 

Omul cheie al echipei este tunisianul T. Khenissi, cu cele 10 goluri inscrise in campionat.

  • Oaspetii au emotii serioase in ceea ce priveste retrogradarea

Kairouanaise

Kairouanaise reprezinta una din cele mai modeste formatii, clasandu-se pe locul 11 dupa 24 de etape. Acestia au 25 de puncte acumulate, doar 5 deasupra liniei retrogradarile. Oaspetii se afla pe o panta descendenta, fiind fara victorie in ultimele 4 etape si avand un singur gol marcat. Dupa doua remize cu Metlaoui si Sfaxien, Kairouanaise a cedat etapa precedenta, 1-0 pe terenul celor de la Club Africain. Kairouanaise nu a reusit niciodata sa se impuna pe terenul celor de la Esperance Tunis, intr-o partida oficiala.

De altfel, acestia nu au niciun succes cu adversara de astazi, in ultimii 20 de ani.

Diferenta dintre cele doua formatii este una uriasa. Esperance Tunis nu a pierdut niciodata cu Kairouanaise din 2000 incoace, iar intalnirile au fost numeroase. De altfel, gazdele domina categoric acest sezon, in timp ce oaspetii se lupta sa evite retrogradarea. E greu de crezut ca cei de la Kairouanaise pot pune probleme unei asemenea defensive, asadar optez pentur o victorie a celor de la Tunis, inca de la pauza.

Ponturi fotbal Esperance Tunis vs Kairouanaise

1 pauza / 1 final, cota 1.83 la Netbet

sursa foto: en.wikipedia.org