Ponturi fotbal Europa FC vs Sant Julia – Preliminarii Europa League

Europa FC vs Sant Julia. Mansa retur a primului tur preliminar Europa League, va avea loc Joi 04.07.2019, incepand cu ora 21:30.

  • Trupa din Gibraltar a avut o evolutie buna in tur
EUROPA FC

Europa FC evolueaza in aceste preliminarii, dupa ce a reusit sa castige Cupa Gibraltarului. Acestia au defilat in finala cu Gibraltar United, pe care au castigat-o cu scorul de 3-0. Iar modesta echipa pare sa nu faca figuratie in campania europeana si a oferit o replica serioase in mansa tur din Andorra. Acestia au deschis scorul repede in minutul 4, prin Gallardo. Sant Julia a egalat insa in minutul 44, insa la doua minute dupa reluare, Euroap FC a trecut din nou in avantaj. S. Mango si-a trimis mingea in propria plasa si a oferit un gol trupei din Gibraltar, ce poate cantari serios astazi. Totusi, trupa din Andorra s-a mobilizat si a marcat de 2 ori pana la final, castigand cu scorul de 3-2.

  • Sant Julia este favorita la calificare in acest moment
SANT JULIA

Oaspetii vin in Gibraltar sa isi apere avansul de un gol, luat in mansa tur. Acestia nu se vor putea baza pe un jucator important, francezul F. Cisse. Atacantul celor de la Sant Julia a incasat un cartonas rosu in minutul 75, astfel ca nu va efectua deplasarea. P. Munoz este eroul echipei, dupa ce a reusit in minutul 93 sa aduca victoria pentru Sant Julia, in urma pasei lui Q. Pereira. Echipa oaspete reprezinta o trupa ofensiva, cu 10 goluri inscrise in precedentele 4 partide oficiale.

Desi valorile echipelor sunt modeste, acestea au oferit spectacol in mansa tur. Am vazut doua formatii motivate, care vor sa demonstreze ca pot face o figura frumoasa in preliminariile Europa League. Sant Julia are avantaj, insa acesta este unul firav. Ma astept la un nou duel incins, cu multe faze de poarta, iar goluriel ar trebui sa isi faca aparitia. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.76.

Ponturi fotbal Europa FC vs Sant Julia

ambele echipe marcheaza, cota 1.76 la Unibet

sursa foto: europafc.gi