Ponturi fotbal Falkirk vs Stranraer – Cupa Ligii Scotiei

Falkirk vs Stranraer. Astazi 16 Iulie 2019, de la ora 21:45, se va desfasura duelul din cadrul grupelor Cupei Ligii Scotiei, pe Falkirk Stadium.

Falkirk este favorita certa a acestui duel

  • Falkirk

Gazdele au debutat in grupele acestei competitii cu un esec. Acestia au facut o partida modesta cu Livingston, remizand in timpul regulamentar. Mai apoi, Falkirk a cedat la loviturile de departajare si in acest moment are un singur punct. Gazdele au evoluat sezonul precedent in liga a doua a Scotiei. Acestia insa au avut parte de un sezon execrabil, terminand pe ultima pozitie. Falkirk a acumulat doar 38 de puncte in 36 de runde, fiind nevoita sa evolueze in acest an in liga a 3-a. Gazdele au mai primit de doua ori vizita celor de la Stranraer, reusind de fiecare data sa se impuna.

Oaspetii nu s-au impus niciodata pe acest teren

  • Stranraer

Stranraer a incheiat pe pozitia a 8-a a clasamentului din League One, in sezonul 2018/2019. Acestia au avut noroc sa nu retrogradeze, terminand la 5 puncte distanta de “zona rosie”. Cel mai bun om al echipei a fost scotianul C. Innes, acesta reusind sa marcheze de 10 ori in campionat. Stranraer a disputat 4 partide amicale in aceasta vara. Acestia au aratat modest, reusind sa obtina o singura remiza, 2-2 cu BSC Glasgow. In rest, echipa a pierdut cu Annan (scor 0-1), Blyth (scor 1-3) si Coleraine (scor 0-1).

Pentru Stranraer acest duel inseamna debutul in editia 2019/2020 de Cupa Ligii. Avem fata in fata doua echipe modeste, ce in urmatorul sezon vor evolua in acelasi esalon fotbalistic al Scotiei. Falkirk vine dupa o retrogradare, in timp ce Stranraer a fost si ea aproape de un dezastru. E dificil de prezis cum vor evolua cele doua, mai ales ca statistica nu e concludenta. Ultimul duel direct a avut loc in Septembrie 2014. Ma astept la un duel modest, lipsit de prea mult spectacol si recomand un “under” la goluri.

Ponturi fotbal Falkirk vs Stranraer

sub 3.5 goluri, cota 1.48 la Unibet

sursa foto: falkirkfc.co.uk