Ponturi fotbal Farul Constanta vs Ripensia Timisoara – Liga 2

Ponturi fotbal Farul Constanta vs Ripensia Timisoara

Ponturi fotbal Farul Constanta vs Ripensia Timisoara: vineri, 31 mai 2019, de la ora 11:00, “Farul” gazduieste jocul dintre Farul Constanta si Ripensia Timisoara. Este o partida a etapei cu numarul 38 din Liga 2, ultima a sezonului regulat.

Sursa foto: tion.ro

Farul Constanta

Sezon dus foarte greu de Farul Constanta, echipa care in momentul de fata a scapat matematic de orice griji. Se afla pe locul 12, cu 46 de puncte, insa, la inceputul returului era pe loc retrogradabil. Petre Grigoras a reusit sa castige si meciul din etapa trecuta. A fost 2-0 cu modesta Dacia Unirea Braila, scor care a oferit un moral bun constantenilor, inainte de ultima etapa.

Tehnicianul “rechinilor” a anuntat ca urmeaza sa le ofere o sansa si rezervelor. Astfel, la gazde si-ar putea face aparitia si jucatori vazuti mai putin in meciurile de pana acum. Acestia trebuie sa joace bine, incercand sa inscrie, lucru pe care Farul nu l-a facut in ultimele doua jocuri de acasa.

Ripensia Timisoara

Iesita complet din forma, Ripensia Timisoara nu a mai fost motivata pe finalul acestui sezon. Drept dovada, in ultimele patru confruntari a luat un singur punct si acela dupa 1-1, in runda anterioara, cu Daco-Getica Bucuresti. S-a ajuns la patru meciuri la rand in care formatia timisoreana a luat cel putin un gol.

Scapata de griji cu mult timp inainte de a se trage cortina, Ripensia ocupa locul 11, cu 46 de puncte. In ciuda unui loc rezonabil, are un golaveraj timid, -10. In deplasare a evoluat modest, din 18 dueluri purtate, a reusit sa isi treaca in cont 20 de puncte, ca urmare a cinci remize, tot atatea remize si opt infrangeri.

In meciul din prima parte a campionatului a fost 1-0 pentru Farul Constanta. Totusi, este diferita partida aceasta, pentru ca se joaca in ultima etapa. Abordarea este mult mai degajata, probabil ca jucatorii se gandesc mai mult la vacanta care urmeaza. Una peste alta, numarul de goluri nu se asteapta sa fie mai mare de trei.

Ponturi fotbal Farul Constanta vs Ripensia Timisoara: 1-3 goluri, cota 1.60 la Betano