Ponturi fotbal FC Arges vs Sportul Snagov – Liga 2

Ponturi fotbal FC Arges vs Sportul Snagov:

Ponturi fotbal FC Arges vs Sportul Snagov: sambata, 1/06/2019, de la ora 14:30, pe stadioul “Nicolae Dobrin”, are loc FC Arges vs Sportul Snagov. Este o infruntare din etapa cu numarul 38 din Liga 2.

Sursa foto: liga2.prosport

FC Arges

FC Arges nu a avut drept de promovare in acest sezon, dar asteptarile au fost mari. Dovada ca in retur s-a decis ca antrenorul Emil Sandoi sa fie inlocuit. A fost o decizie buna sau nu, rezultatele vorbesc. Pitestenii au reusit sa obtina puncte importante, rezultatele obtinute ii aduc pe locul 6, cu 65 de puncte. Vor ramane acolo indiferent de rezultatul ultimei etape, pentru ca sunt cinci puncte dintre ei si Sportul Snagov, echipa de pe locul 5.

De asemenea, echipa nu a mai fost atat de motivata, in etapa trecuta a suferit un nou esec. Desi a condus-o cu 1-0 pe Academica Clinceni, dupa pauza s-au rasturnat lucrurile si a cedat cu 1-2. A fost cea de-a zecea infrangere stagionala, insa, are meritul ca termina cu una dintre cele mai solide aparari.

Sportul Snagov

Sunt semne de intrebare cum o echipa care se afla in prima jumatate a clasamentului s-ar putea desfiinta. Nu mai are investitor de cateva etape bune, dar jucatorii nu cedeaza. Eugen Trica a incercat sa antreneze cum a stiut mai bine, insa, echipa s-a indepartat de podium. Fost lider al Ligii a 2-a, Sportul Snagov ocupa in acest moment locul 5, cu 70 de puncte. Are noua lungimi in minus fata de Universitatea Cluj, echipa de pe locul al treilea, cel care duce la baraj.

In etapa trecuta, ilfovenii au dat din nou lovitura, castigand cu 1-0 in fata lui Aerostar Bacau. A fost cea de-a 21-a victorie stagionala si a 12-a din jocurile de pe teren propriu.

Cele cinci meciuri directe care au avut loc in ultimii sase ani, si-au gasit de fiecare data o castigatoare. Acum FC Arges are ocazia de a incheia campionatul cu o victorie, in fata propriilor suporteri. Pe de alta parte, Sportul Snagov nu mai are motivatie, bani nu sunt, jucatorii nu stiu pe ce cale o vor apuca. Cu aceste conditii la club, este greu de crezut ca Sportul o sa joace la un nivel ridicat si in acest ultim meci.

Ponturi fotbal FC Arges vs Sportul Snagov: gazdele castiga, cota 1.83 la Unibet