Ponturi fotbal FC Basel vs Xamax – Elvetia Super League

Ponturi fotbal Sion vs FC Basel

Ponturi fotbal FC Basel vs Xamax este o infruntare din cadrul campionatului elvetian, ce conteaza pentru etapa cu numarul 36, urmand sa se dispute pe “St. Jakob-Park”, de la ora 20:00.

◘ FC Basel

Este favorita certa in aceasta confruntare, fiind totusi una dintre fortele fotbalului elvetian, care are de partea sa si avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca un rol important. In aceasta stagiune a ratat din nou titlul, terminand sub cei de la Young Boys, la mare distanta. In cele 35 de partide a acumulat 68 de puncte, reusind 19 victorii si 11 remize, pierzand de cinci ori. In toate aceste dueluri si-a trecut in cont 67 de goluri, primind cu 22 mai putine. De mentionat faptul ca in ultimele opt partide nu a pierdut decat o data, cu rivala Young Boys. In acest interval a reusit insa sapte victorii, una dintre ele cu Thun, in finala Cupei Elvetiei.

◘ Xamax

Este una dintre cele mai slabe echipe din campionatul elvetian, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind vazuta ca “victima” de bookmakeri, mai ales ca joaca in deplasare. In momentul de fata se gaseste pe pozitia a noua a clasamentului, care duce la baraj. De-a lungul celor 35 de partide a reusit sa stranga 37 de puncte. A izbutit noua victorii si zece remize, pierzand de 16 ori. In toate aceste partide a marcat de 43 de ori, primind nu mai putin de 61 de goluri. Vine dupa trei partide fara succes, in acestea reusind doar o remiza cu Lugano, pierzand in disputele cu Zurich si Sion.

FC Basel este favorita certa, fiind echipa mai buna, din toate punctele de vedere. In mod normal ar trebui sa obtina toate cele trei puncte, ceea ce ne asteptam sa se intample. Anticipam insa un gol marcat si de formatia oaspete, care dispune de o ofensiva destul de buna.

• Ponturi fotbal FC Basel vs Xamax: ambele marcheaza -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com