Ponturi fotbal FC Dallas vs Seattle Sounders – MLS

Ponturi fotbal FC Dallas vs Seattle Sounders - MLS

Ponturi fotbal FC Dallas vs Seattle Sounders: duminica este zi de fotbal in Major League Soccer, iar de la ora 03:00, FC Dallas primeste vizita lui Seattle Sounders.

sursa foto: mlssoccer.com

FC Dallas

Fanii texanilor au toate motivele sa fie ingrjorati pentru rezultatul meciului de duminica. Echipa lor nu trece printr-o perioada buna, fiind fara victorie de o luna si jumatate. in etapa anterioara, FC Dallas a pierdut cu 1-2, in deplasre, cu Vancouver Whitecaps. A fost cea de-a patra infrangere din ultimele sase dueluri, interval de partide in care victoria a lipsit.

Forma mai slaba de moment a avut repercursiuni asupra locului din clasament. FC Dallas se afla pe locul 7 al Conferintei de Vest, cu 18 puncte. Pentru moral este bine, texanii se afla pe ultima pozitie care duce in play-off, insa, este o diferenta minima fata de colegile de clasament. Are un punct mai mult decat San Jose si Vancouver, echipa de pe locurile 8, respectiv 9.

  • Echipa probabila: Gonzalez – Cannon, Bressan, Hollinghshead, Nelson – Hayes, Acosta – Barrios, Aranguiz, Badji – Ferreira

Seattle Sounders

Dupa o serie buna de rezultate, statutul de echipa vizitatoare i-a venit din nou de hac. Seattle Sounders a suferit inca o infrangere, abia a doua din aceasta stagiune. A fost 2-3, in deplasare, cu Sporting Kansas City, Ruidiaz si Leerdam au fost autorii celor doua goluri ale ei. Important este ca a ramas pe podium, ea ocupa locul al treilea din Conferinta de Vest. Are 26 de puncte, cu doua mai putine decat Los Angeles FC, echipa din fata ei.

O echipa de teren propriu, Seattle Sounders are o singura victorie in cele sase deplasari deja disptutate. Au fost meciuri echilibrate, in care si numarul de goluri uneori a fost slab, cu cel mult doua goluri, iar in alte infruntari am avut si sase reusite.

  • Echipa probabila: Frei – Leerdam, Torres, Kee-hee, Smith – Roldan, Delem – Shipp, Lodeiro, Bwana – Ruidiaz

Ambele sunt echipe care si-au propus sa mearga in play-off-ul Conferintei de Vest. E posibil sa vedem un duel intre ele si in ceea ce priveste podiumul. Totusi, avand in vedere ca se joaca la Dallas, pe un teren pe care Sounders a avut probleme, ne putem indrepta spre un pronostic. “Saputo Stadium” este locul unde Seattle nu s-a mai mpus de mai bine de cinci ani.

Ponturi fotbal FC Dallas vs Seattle Sounders: 1X pauza – 1X final, cota 1.50 la Betano