Ponturi fotbal FC Seoul vs Gangwon – K-League 1

Ponturi fotbal FC Seoul vs Gangwon

Ponturi fotbal FC Seoul vs Gangwon este o confruntare ce conteaza pentru etapa a 19-a din cadrul campionatului Coreei de Sud. Se va juca pe “Seoul World Cup Stadium”, sambata, de la ora 13:00.

◘ FC Seoul

Este favorita acestei infruntari, asa cum era si normal, fiind o echipa mai buna, avantajata de faptul ca evolueaza pe teren propriu, unde suporterii pot juca un rol important. In sezonul actual nu se descurca deloc rau, fiind a doua in clasament, la egalitate cu liderul. In cele 18 etape de pana acum a reusit sa adune 38 de puncte, izbutind 11 victorii si doua remize. Dispune de un golaveraj bun, marcand de 30 de ori, primind cu 14 goluri mai putine. De mentionat faptul ca se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa noua partide fara esec. In acest interval a reusit sase victorii, in fiecare marcand de minim doua ori. Pe teren propriu este neinvinsa in ultimele zece jocuri, castigand sase dintre ele.

◘ Gangwon

Este outsidera, conform bookmakerilor, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara superioara din toate punctele de vedere. In sezonul actual, are un parcurs decent, fiind pe locul cinci, la 11 puncte in spatele adversarei sale. De-a lungul celor 18 etape a izbutit opt victorii si trei remize, pierzand de sapte ori. In toate aceste partide a inscris 25 de goluri, primind tot atatea. Vine dupa o infrangere suferita in cupa, pierzand cu 2-0 in fata celor de la Daejon Korail. In campionat este insa fara esec in precedentele patru etape, ultimele doua fiind victorii, invingand Pohang cu 5-4, intr-un meci de-a dreptul nebun, castigand apoi cu 1-2 disputa cu Incheon.

FC Seoul este o echipa mult mai puternica, cu pretentii mai mari, avantajata si de faptul ca joaca acasa. Mizam asadar pe faptul ca se va impune, intr-o cota foarte buna, pe care recomandam sa o jucat single.

• Ponturi fotbal FC Seoul vs Gangwon: gazdele castiga -> cota 2.05

sursa foto: thenational.ae