Ponturi fotbal FC Tambov vs Spartak Moscova – Rusia Premier League

Ponturi fotbal Spartak Moscova vs Ural

Ponturi fotbal FC Tambov vs Spartak Moscova este un duel ce conteaza pentru etapa a treia a campionatului Rusiei, ce se va disputa pe “Spartak Stadium”, cu incepere la ora 16:30.

◘ FC Tambov

Este outsidera acestei infruntari, in ciuda faptului ca joaca pe teren propriu. Aceasta va intalni totusi o adversara mult mai valoroasa, dar si mai experimentata.

In ultima stagiune, gazdele acestei infruntari jucau in divizia a doua, acolo unde se descurcau de minune. Terminau pe prima pozitie a clasamentului, la patru puncte de locul secund, asigurandu-si promovarea directa in prima divizie, pentru prima data in intreaga lor istorie.

In primele doua etape, FC Tambov a dat piept cu ultimele doua campioane ale Rusiei, de fiecare data in deplasare. A pierdut cu acelasi scor in ambele dispute, si anume 2-1.

◘ Spartak Moscova

Este una dintre cele mai importante echipe din Rusia, care in urma cu trei sezoane castiga titlul. In aceasta disputa este vazuta ca favorita, ceea ce nu surprinde pe nimeni, fiind totusi o echipa mai puternica, cu un mare plus de experienta.

In sezonul precedent nu a reusit sa isi indeplineasca obiectivul, si anume calificarea in Liga Campionilor. A terminat pe treapta a cincea a clasamentului, asa ca va juca in preliminariile Europa League. Va incepe din turul al treilea, unde va da piept cu elvetienii de la Thun.

Spartak Moscova a debutat cu victorie in noua editie de campionat. In prima etapa a reusit sa se impuna cu 1-0 in fata nou-promovatei Sochi, pe teren propriu. A remizat apoi cu Rostov in deplasare, intr-un spectaculos 2-2.

Pronostic

Spartak Moscova este fara dubii echipa mai buna, din mai multe puncte de vedere. Nu este exclus ca FC Tambov sa marcheze, asa cum a facut-o si in primele doua etape. Noi mizam insa pe faptul ca formatia oaspete, mai valoroasa si mai experimentata, va obtine cele trei puncte.

• Ponturi fotbal FC Tambov vs Spartak Moscova: oaspetii castiga -> cota 1.70

sursa foto: skysports.com