Ponturi fotbal Finn Harps vs Derry City – Premier Division

Ponturi fotbal Finn Harps vs Derry City

Ponturi fotbal Finn Harps vs Derry City este o confruntare ce conteaza pentru etapa a 27-a din campionatul irlandez, ce se va juca vineri, cu incepere la ora 22:00, pe “Finn Park”.

◘ Finn Harps

Este una dintre echipele de pluton din campionatul irlandez, fara pretentii mari, care are ca obiectiv evitarea retrogradarii. Aceasta este cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, chiar daca beneficiaza de avantajul propriului teren.

In acest moment se gaseste in zona de subsol a clasamentului, pe penultima pozitie. In cele 26 de partide disputate in campionat a strans doar 17 puncte. A izbutit patru victorii si cinci remize, suferind nu mai putin de 17 infrangeri. In toate aceste confruntari a marcat de 21 de ori, primind nu mai putin de 49 de goluri.

Ultima etapa a fost de bun augur pentru gazdele acestei infruntari. Dupa doua partide fara gol marcat au reusit un succes in deplasarea de la Waterford, unde s-au impus cu 0-1.

◘ Derry City

Este favorita in aceasta confruntare, asa cum era de asteptat. Este ce-i drept o echipa mai valoroasa, cu pretentii mult mai mari, ce in fiecare sezon se lupta pentru locurile europene.

In aceasta stagiune nu are deloc un parcurs rau, fiind a patra in clasament, la cinci puncte de podium. De-a lungul celor 25 de partide disputate a reusit sa adune 40 de puncte, venite in urma a zece victorii si zece remize. Are un golaveraj bun, pana acum marcand 39 de goluri, primind 24.

Vine dupa o victorie categorica reusita pe teren propriu in fata celor de la Sligo Rovers. A ajuns astfel la o serie de opt partide consecutive fara esec.

Pronostic

Derry City este o echipa mai buna din multe puncte de vedere. Aceasta dispune de un lot mai valoros si mai experimentat, aflandu-se de asemenea si intr-o forma mai buna. Ne asteptam ca in aceasta confruntare sa demonstreze ca este mai buna si sa obtina cele trei puncte, urmand totusi sa infrunte una dintre cele mai slabe echipe din divizie.

• Ponturi fotbal Finn Harps vs Derry City: oaspetii castiga -> cota 1.70

sursa foto: irrishmirror.ie