Ponturi fotbal – Flamengo – Cruzeiro – Serie A – 12.08.2018

Duminica seara, de la ora 22:00, “Maracana” este locul pe care se va desfasura Flamengo – Cruzeiro, un duel din etapa cu numarul 18 din Serie A Brasileiro.

Flamengo vine dupa un esec, al treilea din acest sezon, dar a fost si cel care a facut sa se schimbe liderul in Serie A Brasileiro, avand cu un punct mai putin decat Sao Paulo. Saptamana trecuta a fost cea mai slaba de cand a inceput sezonul competitional si asta deoarece a suferit doua infrangeri identice, in competitii diferite. In etapa anterioara a pierdut cu 0-2 pe terenul celor de la Gremio, pentru ca in urma cu putine zile sa cedeze din nou, cu acelasi scor, dar de data aceasta pe teren propriu si chiar contra rivalei din acest meci, dar in turul optimilor de finala ale Copei Libertadores, ceea ce s-ar putea sa fie capatul de linie in aceasta competitie.

Flamengo: Alves – Rodinei; Rever; Duarte; Trauco – Lucas – Moreno; Paqueta; Diego; Ribeiro – Uribe

Cruzeiro este o echipa care stie sa-si joace sansa, s-a vazut in Copa Libertadores, dar rezultatul n-a fost unul intamplator. S-a calificat mai departe si in Cupa Braziliei, fiind la un pas sa joace in semifinale. In acest context s-a ajuns la trei meciuri oficiale consecutive fara esec, fiecare partida fiind disputata in competitiile diferite. Pe de alta parte, este o echipa dispusa prea putin sa faca spectacol si am putut vedea acest lucru in dese randuri, doua din cele 15 meciuri sustinute de ea in campionat au adus cel putin trei modificari de scor si acelea nu au fost in deplasare. Din noua astfel de jocuri, in toate am avut parte de o medie scazuta de goluri, 1.3.

Cruzeiro: Fabio – Ezequiel; Cerqueira; Manoel; Egidio – Henrique; Cabral – Rafinha; Mancuello; David – Raniel

Sunt echipe care de-a lungul timpului au plictisit cu meciurile lipsite de spectacol pe care le-au facut si zic acest lucru prin prisma pariorului, deoarece la nivel local este considerat unul dintre derby-urile campionatului. In ultimele noua meciuri directe, de opt ori am avut cel mult doua modificari de scor si de regula acestea au venit din actiuni personale. Avand in vedere ca sunt la al doilea meci consecutiv in descurs de cateva zile, ma astept ca partida sa fie una inchisa.