Ponturi fotbal – Fleetwood – Shrewsbury – League One – 13.10.2018

Meci interesant pe “Highbury Stadium”, Fleetwood – Shrewsbury este intalnirea din runda cu numarul 13 din League One. Meciul incepe de la ora 17:00.

Fleetwood, impulsionata de succesul din runda trecuta

Dupa o serie mai slaba de meciuri, Fleetwood a jucat foarte bine in etapa de la finalul saptamanii trecute, atunci cand a trecut cu 4-0 de Doncater, in ceea ce a fost victoria cea mai categorica de pana acum. Pe locul 10, cu 17 puncte, revenind pe teren propriu trebuie sa-si puna mari semne de intrebare si sa-si imbunatateasca jocul slab aratat. Astfel, din sase meciuri deja disptuate pe “Highbury Stadium”, a reusit sa adune sase puncte, un numar mic in comparatie cu cel reusit din deplasare. Totusi, din punct de vedere al golurilor pot spune ca a fost mereu prezenta acolo, a punctat in cinci dintre ele.

Shrewsbury este in revenire

Obisnuita sa se lupte la locurile fruntase, Shrewsbury se pare ca este afectata de inceputul de sezon foarte greu si acum o gaseste pe locul 16, cu 12 puncte, cu doua puncte mai multe decat prima echipa aflata la retrogradare. Totusi, si-a incarcat bateriile cu succesul obtinut in etapa trecuta, atunci cand a avut un om in plus timp de 75 de minute, suficient cat Gillead sa inscrie unicul gol al mecului contra lui Accrington. A fost abia al doilea succes, iar acum tinde sa joace pentru prima ei victorie din deplasare. Din sase jocuri avute pe teren strain, Shrewsbury a luat trei puncte si toate au fost rezultate de egalitate timide, deoarece este una dintre echipele cu cele mai putine goluri.

Cu toate ca avem cote putin inclinate in favoarea gazdelor, Shrewsbury este o formatie care stie sa-si joace sansa cand ne asteptam mai putin. Cred ca greselile pe care le-am vazut in apararea adversarilor o sa aduca cel putin un gol din partea ei, dar in acelasi timp, cred ca Fleetwood are si ea capacitatea sa mentina ritmul bun al atacului si sa inscrie din nou.