Ponturi fotbal – Fleetwood – Walsall – League One – 17.11.2018

In saptamana in care nationalele au etapa in Uefa Nations League, in League se disputa etapa a 18-a, iar de la ora 14:00 se joaca Fleetwood – Walsall.

Fleetwood a inceput sa aiba ceva probleme in campionat, dupa ce a pierdut din nou in etapa anterioara, 0-3, cu Gillingham, a ajuns la trei infrangeri in ultimele patru runde, ceea ce a impins-o pana pe locul 12, cu 23 de puncte. League One ramane un campionat strans, pe nici cinci puncte se invart opt echipe, deci lupta pentru playoff ramane deschisa. Totusi, trebuie sa isi rezolve problemele in ceea ce priveste deplasarile, deoarece Fleetwood acasa este o echipa potenta, a reusit in decursul meciurilor disputate sa obtina 12 puncte, jumatate din cate putea maxim sa reuseasca, avand in vedere ca opt dintre dueluri s-au jucat pe “Highbury Stadium”.

Fleetwood: Cairns – Coyle; Eastham; Morgan; Husband – Sheron; Holt; Wallace; Hunter – Evans; Burns

De partea cealalta, Walsall vine si ea tot dupa o victorie in FA Cup, ambele au avut parte de dueluri spectaculoase, cu goluri, insa, adversarul ei s-a numit Coventry, iar rolul de echipa gazda a prins-o foarte bine, 3-2 fiind scorul acelui joc. Problemele mari apar in ultimele jocuri din League One, competitie unde a pierdut patru din precedentele cinci etape. Una dintre infrangeri a fost pierduta jucand pe teren propriu, a fost 0-2 cu Charlton. De altfel, toate aceste patru jocuri au fost pierdute la cel putin doua goluri diferenta, ceea ce a facut-o dintr-o potentiala concurenta la pozitiile fruntase, la ocupanta locului 11, cu 25 de puncte.

Walsall: Roberts – Devlin; Martin; Guthrie; Leahy – Ginnelly; Dobson; Osbourne; Gordon – Cook; Ferrier

Probleme comune pentru cele doua echipe care au avut dificultati reale in ultimele runde si pentru asta si-au pierdut locurile importante in clasament. Totusi, Fleetwood a aratat mai bine jucand pe teren propriu, cat si in meciurile directe cu Walsall, pe care a invins-o de trei ori in ultimele patru etape. Totusi, cum problemele in defensiva sunt deja destul de mari, cred ca un nou meci cu goluri are sanse de reusita. Un singur meci din cele opt jucate acasa s-au incheiat fara ca ambele sa inscrie.