Ponturi fotbal Flora vs Frankfurt – Europa League

Ponturi fotbal Eintracht Frankfurt vs Flora Tallinn

Ponturi fotbal Flora vs Frankfurt: joi, 25 iulie, de la ora 20:00, Le Coq Arena gazduieste intalnirea dintre Flora Tallinn si Eintracht Frankfurt. Meciul se joaca in prima parte din turul II preliminar al Europa League.

Sursa foto: dw.com

Flora Tallinn

Provenita dintr-un fotbal modest, Flora Tallinn a reusit sa ajunga fara vreo emotie pana in momentul de fata. Aceasta a trecut cu 402 la general de Radnicki Nis, o echipa care a reprezentat Serbia. Conform cotelor afisate atunci, calificarea ei a fost considerata o surpriza. Pe de alta parte, a demonstrat ca experienta conteaza destul de mult, ea jucand an de an in cupele europene.

De asemenea, campionatul intern este si el in plina desfasurare. Data fiind regiunea din care provine, se joaca dupa un alt sistem fata de campionatele din Vest. La sfarsitul saptmanaii anterioare a reusit sa dispuna cu 3-0 de Maardu, consolidandu-si prima pozitie. Flora Tallinn este liderul Meistriliiga, cu 52 de puncte, cinci mai multe fata de Levadia, principala sa urmarioare.

Eintracht Frankfurt

Revenita in Europa dupa parcurs excelent pe care l-a avut in editia anterioara, Frankfurt este favorita acestei duble. Echipa din Germania a reusit ca in urma cu un sezon sa ajunga pana in semifinalele competitie. Era atunci eliminata de Chelsea, cea care avea sa castige trofeul, dupa ce a invins-o pe Ar senal. De data aceasta intra foarte devreme in competitie, asta si pentru ca a fost o privilegiata.

Faptul ca Bayern Munchen a castigat event-ul, i-a oferit posibilitatea echipei de pe locul 7 sa prinda Europa League. Aceasta a fost Frankfurt, care a reusit sa-i fure fata lui Bremen, terminand la un punct peste aceasta. Totodata, se califica consecutiv in cupele euroopene pentru prima oara dupa 25 de ani.

Nu foarte multa lume acorda un interes major unui astfel de meci. E de asteptat ca Eintracht Frankfurt sa o scoata lejer la capat si sa-si castige dreptul de a juca in grupe. Pe de alta parte, ea a pierdut cel mai bun marcator si lucrul acesta s-ar putea sa o afecteze in plan ofensiv. Una peste alta, Flora a facut surpriza in turul anterior, dar a intalnit o echipa modesta, de data aceasta este altceva. Daca nu intervin evenimente neprevazute (penalty, greseli ale portarului), cred ca e de asteptat sa vedem un succes fara drept de apel.

Ponturi fotbal Flora vs Frankfurt: nu marcheaza ambele, cota 1.50 la Betano