Ponturi fotbal – Forest Green – Tranmere – League Two – 23.10.2018

Lupta pentru play-off este in plina desfasurare si League Two ne aduce marti meciul dintre Forest Green – Tranmere, acesta urmand sa inceapa de la 21:45.

Forest Green face un sezon acceptabil, faptul ca in ultimele aproape doua luni a pierdut o singura data este de bun augur. In etapa trecuta si-a respectat statutul de echipa spectaculoasa si ofensiva, terminand la egalitate cu Cheltenham (1-1). A fost a 13-a partida la rand in care atacul este prezent, contribuind din plin la locul 9 pe care echipa il ocupa in momentul de fata, cu cele 21 de puncte.

Forest Green: Sanchez – Dighy; Rawson; McGinley – Mills; James; Brown; Shephard – Grubb; Winchester – Reid

Tranmere se bazeaza mult pe James Norwood, acesta este al doilea marcator al campionatului. Nu si-a putut ajuta echipa in etapa trecuta, disputa contra lui Yeovil s-a terminat asa cum a inceput, 0-0. A fost bine, a ramas pe loc de play-off si mai mult decat atat, are cinci meciuri la rand in care a evitat esecul. Partea buna vine din deplasare, are 10 puncte din 21 maxim posibile, o cifra mai mult decat decenta pentru cineva care nu exceleaza in astfel de partide.

INFO LOT: Sunt si cativa accidentati in lotul oaspetilor, Liam Ridehaigh, Evan Gumbs si Zoumana Bakayoko sunt inca nerefacuti si nu fac parte din planurile antrenorului pe motiv ca sunt accidentati.

Tranmere: Davies – Caprice; McNulty; Monthe; Buxton – Jennings; Banks; McCullough; Smith – Gilmour; Norwood

Nu o sa fie un meci facil, ambele nu fac cel mai ofensiv joc si cum punctele sunt pretioase, nu astept sa joace mult riscand sa se descopere, scorul final sa fie in consecinta, iar cel mult doua modificari sa aiba parte.