Ponturi fotbal Franta vs Brazilia – Campionatul Mondial Feminin

Duminica 23 Iunie, incepand cu ora 22:00, se va dispua partida Franta vs Brazilia, din cadrul optimilor de finala ale Cupei Mondiale la feminin.

  • Moralul Frantei este unul foarte bun

Franta F

Franta a reusit sa castige grupa A a Campionatului Mondial, cu 9 puncte acumulate in 3 etape. Acestea au debutat cu o demonstratie de forta in fata Coreei de Sud, scor 4-0. W. Renard (2 goluri), A. Henry si E. Le Sommer au fost protagonistele debutului Frantei. Mai apoi, fetele din Hexagon au invins-o pe Norvegia cu scorul de 2-1, dupa golurile marcate de V. Gauvin si E. Le Sommer (penalty). In ultima etapa, Franta a obtinut inca o victorie, 1-0 in fata Nigeriei. Unicul gol a fost marcat de W. Renard in minutul 79, din lovitura de la 11 metri.

Echipa probabila: Bouhaddi – Perisset, Bathy, Renard, Majri – Henry, Thiney, Billbault – Cascarino, Gauvin, Asseyi
  • Brazilia a “scartait” in faza grupelor

Brazilia F

Brazilia nu a avut emotii in partida de debut, atunci cand a intalnit o echipa modesta a Jamaicai. Sud-americancele s-au impus cu scorul de 3-0, dupa un hatt-trick de senzatie a lui Cristiane. Mai apoi, fetele din Brazilia au pierdut la limita cu 3-2 in fata Australiei, dupa ce in minutul 38 aveau 2-0. In ultima etapa din grupa, Brazilia a avut emotii serioase. Acestea s-au impus la limita, scor 1-0, dupa un gol marcat de Marta in minutul 74, din penalty.

Echipa probabila: Barbara – Santos de Oliveira, Kathellen, Monica, Tamires – Ludmila, Andressinha, Thaisa, Marta, Debinha – Cristiane

Calitate individuala exista la Brazilia, fiind in ADN-ul sud-americancelor sa joace spectaculos. Fetele insa nu au avut evolutiile asteptate, calificandu-se cu mari emotii in optimile de finala. De partea cealalta, Franta a dominat totul in grupa A, iar moralul jucatoarelor e cu siguranta ridicat. Ma astept la o partida frumoasa intre Franta si Brazilia, iar golurie ar trebui sa isi faca aparitia. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.71 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Franta vs Brazilia

peste 2.5 goluri, cota 1.71 la Unibet

sursa foto: fifa.com