Ponturi fotbal Franta vs Coreea de Sud – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Nigeria vs Franta

Ponturi fotbal Franta vs Coreea de Sud este meciul de deschidere de la aceasta editie a Campionatului Mondial Feminin, ce se va disputa pe “Parc des Princes”, de la ora 22:00.

◘ Franta

Este favorita certa in aceasta confruntare, conform agentiilor de pariuri. Era si normal de altfel, fiind o nationala mult mai puternica, ce beneficiaza si de sprijinul propriilor fani, avand in vedere faptul ca turneul are loc pe taram francez. Reprezentativa condusa de Corinne Diacre este la al patrulea mondial, in 2011 reusind cea mai buna performanta, jucand semifinale. Ultimul turneu final la care a luat parte a fost EURO 2017, unde s-a oprit in sferturi. De mentionat faptul ca in ultimele 15 partide nu a pierdut decat o data, cu Germania. In celelalte 14 partide a izbutit 13 victorii si o remiza, in majoritatea marcand minim trei goluri.

◘ Coreea de Sud

Este mult sub nivelul adversarei sale, atat ca valoare, cat si ca experienta, pornind astfel cu sansa a doua, urmand sa aiba o misiune extrem de grea, tinand cont de faptul ca joaca in deplasare. In intreaga sa istorie a jucat la doua turnee mondiale, in 2003, cand era eliminata in grupe, dar si in 2015, cand ajungea in optimi. Calificarea la turneul din acest an s-a facut in urma evolutiilor de la Cupa Asiei. Acolo a terminat a treia intr-o grupa cu Australia, Japonia si Vietnam, jucand meci de baraj cu Filipine, decisiv in calificare. Nu trece printr-o perioada buna, avand in vedere faptul ca in ultimele cinci partide nu a reusit decat o victorie.

Franta este fara dubii favorita certa, iar cel mai probabil se va impune in maniera categorica. Cotele pentru un succes al nationalei franceze sunt foarte mici, asa ca o sa alegem un pariu bazat pe goluri.

• Ponturi fotbal Franta vs Coreea de Sud: peste 2,5 goluri -> cota 1.60

sursa foto: skysports.com