Ponturi fotbal Franta vs SUA – Campionatul Mondial U20

Ponturi fotbal Franta vs SUA

Ponturi fotbal Franta vs SUA este o partida din cadrul optimilor de finala ale Campionatului Mondial U20, ce se va disputa in aceasta seara, de la ora 18:30.

◘ Franta

Este favorita clara in aceasta confruntare, avand ce-i drept un plus de valoare. In intreaga sa istorie, nationala U20 a Frantei a luat parte la sapte turnee mondiale, castigand unul, in 2013. La aceasta editie, reprezentativa condusa de Bernard Diomède s-a descurcat de minune in grupe. A terminat pe primul loc, peste Mali, Panama si Saudi Arabia, cu care a reusit doar victorii. Contra acestora a marcat sapte goluri, primind doar doua. A ajuns astfel la o serie impresionanta de opt partide consecutive fara infrangere, castigand sapte dintre ele.

◘ SUA

Este vazuta ca outsidera de agentiile de pariuri, asa cum era si normal de altfel, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara mai buna. Spre deosebire de adversara sa, a luat parte la nu mai putin de 16 turnee mondiale, ce-i drept, avand si un parcurs mai usor in preliminarii. Cea mai buna performanta a sa la mondiale a fost calificarea in semifinale, in 1989. La editia din acest an a terminat a doua in grupe, sub Ucraina, devansand insa Nigeria si Qatar. A reusit doua victorii, pierzand o data, partide in care a punctat de patru ori, incasand de doua ori mai putine goluri. Interesant este faptul ca a mai dat piept cu Franta in acest an, la finalul lunii martie, cand obtinea un egal, scor 2-2.

Franta este in avantaj in infruntarile directe, avand in vedere faptul ca nu a pierdut niciodata. A reusit doua victorii si trei remize pana acum, in patru dintre acestea marcand de minim doua ori. In aceasta confruntare ne asteptam ca Franta sa isi confirme statutul de favorita si sa obtina victoria.

• Ponturi fotbal Franta vs SUA: Franta castiga -> cota 1.60

sursa foto: si.com