Ponturi fotbal – Freiburg – Borussia Monchengladbach – Bundesliga – 26.10.2018

Partida de deschidere a rundei cu numarul 9 din Bundesliga are loc la Freiburg, incepand cu ora 21:30, se joaca Freiburg – Borussia Monchengladbach, partida pe care casele de pariuri o vad echilibrata, poate prea stransa decat o arata cifrele.

“Vulturii” se pregatesc sa faca o noua victima sau cel putin sa pastreze un punct. In etapa trecuta a pus-o in dificultate pe Hertha, Robin Koch fiind unicul marcator al echipei si omul care a facut ca disputa de la Berlin sa se incheie la egalitate. In ultimele cinci etape a pierdut o si gura data, reusind ca prin rezultatele obtinute sa urce pana pe locul 11, cu noua puncte, asta in ciuda unei defensive problematice, care a permis sa incaseze cu patru goluri mai multe decat au inscris colegii din fata.

INFO LOT: Gondorf; Borello; Stanko; Niederlechner – accidentati

Freiburg: Schwolow – Kübler, Gulde, Heintz, Günter – Koch – Frantz (c), Haberer, Höfler, Sallai – Petersen

Borussia Monchengladbach vine dupa o victorie categorica, care a facut-o sa urce pana pe locul secund, avand 17 puncte, cu trei mai putine decat cealalta Borussia, Dortmund. In goana dupa un rezultat pozitiv, “manjii” nu au avut probleme in a face spectacol in meciul de la finalul saptamanii trecute, atunci, Plea&Co. au terminat cu 4-0. Spectacolul este des intalnit in meciurile celor de la Gladbach, ultimele sapte intalniri au adus cel putin trei modificari de scor, majoritatea apartind ei, Borussia are a doua putere ofensiva.

INFO LOT: Villalba este accidentat

Borussia Monchengladbach:  Sommer – Lang, Ginter, Elvedi, Wendt – Hofmann, Strobl, Neuhaus, Hazard – Stindl (c), Plea

Nefiind angrenata in cupele europene, Borussia s-a aratat sa joace la un alt nivel, dornica sa nu mai aiba emotii pe final de sezon. Freiburg se incadreaza perfect la stilul de joc pe care adversarii il prefera, iar acest lucru nu face decat sa ridice substantial sansele pentru a vedea mai multe modificari de scor.