Ponturi fotbal – Frosinone – Sampdoria – Serie A – 15.09.2018

Seara de sambata se incheie cu un meci in Serie A, de la ora 21:30 va avea loc meciul dintre Frosinone – Sampdoria, aceasta infruntare are loc in runda cu numarul 4 din Serie A.

Frosinone vrea prima ei victorie in campionat si pentru asta trebuie sa riste mai mult, incercand sa inscrie si primul ei gol din acest sezon. Astfel, nou-promovata se afla pe penultimul loc, avand un singur punct dupa trei meciuri, alaturi de Bologna fiind singurele care n-au reusit sa inscrie. Usor moralizator este faptul ca pe teren propriu a bifat singurul punct de pana acum, disputa chiar contra Bologniei s-a terminat la egalitate, 0-0, la finalul unei partide in care a fost mai prezenta in fata portii adverse. In acelasi timp, meciurile pierdute au venit in deplasare la doua formatii care spera sa joace an de an in cupele europene, Atalanta si Lazio.

Frosinone: Sportiello; Brighenti, Salamon, Krajnc, Zampano; Chibsah, Maiello, Crisetig; Molinaro, Ciano, Perica

Sampdoria este cunoscuta pentru managerul excentric pe care il are si Massimo Ferrero taxand mereu tehnicienii fara rezultate. Dupa ce a inceput timid, cu o infrangere la Udinese (0-1), in etapa trecuta a plecat cu sansa a doua la agentiile de pariuri, dar replica jucatorilor antrenati de Marco Giampaolo a fost una neasteptat de buna. Norocul a fost si el de partea Doriei, Defrel, cu o dubla si Fabio Quagliarella au fost jucatorii care au inscris la fiecare sut trimis pe poarta. In conditiile in care are si un meci mai putin, echipa din Genova ocupa locul 13, cu trei puncte,

Sampdoria: Audero; Bereszynski, Andersen, Tonelli, Murru; Linetty, Barreto, Ekdal; Ramirez, Quagliarella, Caprari

In lipsa unor meciuri solide, Frosinone nu mira pe nimeni ca pleaca cotata cu sansa a doua meci de meci, dar as vrea sa remarc faptul ca Frosinone acasa pare sa isi incarce bateriile, iar Doria ar putea sa fie serios deranjata de asta. De asemenea, primul joc pe care aceasta l-a jucat a fost in deplasare si a pierdut destul de usor. Totusi, as merge pe varianta unui meci echilibrat, astept ca gazdele sa se puna pe doua linii, in speranta ca vor putea sa obtina si un egal, in conditiile de fata este considerat un rezultat pozitiv.