Ponturi fotbal Frosinone vs Chievo Verona – Serie A

Ponturi fotbal Frosinone vs Chievo Verona

Ponturi fotbal Frosinone vs Chievo Verona este o partida din cadrul ultimei etape de Serie A, ce are primul fluier programat la ora 19:00, urmand sa se desfasoare pe “Stadio Benito Stirpe”.

◘ Frosinone

Este una dintre cele mai slabe echipe din Serie A, care nu a impresionat in aceasta stagiune. Se afla pe penultima pozitie a clasamentului, fiind ca si retrogradata in divizia secunda. Pana acum, in decurs de 37 de etape, a strans 24 de puncte, izbutind cinci victorii si noua remize, pierzand de nu mai putin de 23 de ori. In toate aceste partide a marcat doar 29 de goluri, primind cu 40 mai multe. In etapa precedenta a facut deplasarea pe terenul lui AC Milan, unde a pierdut cu 2-0. A ajuns astfel la o serie de sase partide consecutive fara succes, cinci dintre ele fiind infrangeri.

Info lot: Salamon, Chibsah si Gori sunt accidentati, asa ca nu vor lua parte la duel.

ECHIPA PROBABILA: Bardi – Ariaudo, Goldaniga, Brighenti – Paganini, Valzania, Sammarco, Cassata, Beghetto – Ciano, Dionisi.

◘ Chievo Verona

Este de departe cea mai slaba echipa din Serie A, care pe intreaga durata a campionatului a stat pe ultimul loc. In cele 37 de etape de campionat de pana acum nu a reusit decat doua victorii, remizand de 13 ori, suferind 22 de esecuri. De-a lungul acestor meciuri a inscris doar 25 de goluri, primind de trei ori mai multe. De la succesul surprinzator cu Lazio din urma cu o luna nu a mai reusit nicio victorie. De atunci a jucat patru partide, in acestea pierzand cu Spal si Inter Milan, remizand cu Parma si Sampdoria.

Info lot: Nu se va putea baza pe Schelotto si Rossettini, care sunt accidentati, dar nici pe Barba si Stepinski, ambii fiind suspendati.

ECHIPA PROBABILA: Semper – Jaroszynski, Cesar, Bani, Depaoli – Diousse, Hetemaj, Leris – Vignato – Meggiorini, Pucciarelli.

Meciul nu mai are nicio miza pentru cele doua echipe, fiind deja retrogradate in Serie B. Ne asteptam insa sa joace pentru spectacol si pentru suporteri, asa ca mizam pe faptul ca vom avea parte de un duel pe cinste, in care golurile vor veni la ambele porti.

• Ponturi fotbal Frosinone vs Chievo Verona: ambele marcheaza -> cota 1.42

sursa foto: legaseriea.it