Ponturi fotbal G. A. Eagles vs Waalwijk – Eredivisie (promovare)

G. A. Eagles – Waalwijk reprezinta duelul ce va stabili care dintre cele doua va evolua in Eredivisie sezonul viitorul. Duelul are loc Marti, de la 19:30.

G.A. Eagles nu a reusit sa marcheze in mansa tur din deplasare.

G.A. Eagles

G.A. Eagles a incheiat pe locul al 5-lea in liga secunda olandeza, cu 63 de puncte acumulate in 38 de partide. Acestia au terminat sezonul intr-o nota foarte proasta, pierzand 4 din ultimele 5 partide de campionat. In ultima runda, gazdele de astazi au cedat in deplasarea de la Den Bosch, cu scorul de 2-0. G. A. Eagles a reusit cu greu sa ajunga in aceasta finala pentru promovare. Gazdele de azi au dat piept cu Den Bosch, remizand in mansa tur de pe teren propriu cu scorul de 2-0. Acestia au facut insa un meci mare in deplasare impunandu-se cu scorul de 2-2. Eagles a remizat alb cu Waalwijk in tur si porneste cu un usor handicap, din pricina faptului ca e fara gol marcat in deplasare.

Waalwijk forteaza o revenire in prima liga Olandeza.

Waalwijk

Waalwijk a evoluat la fel ca adversara sa in Eerste Divisie, terminand stagiunea pe locul 8, cu 59 de puncte acumulate. Acestia au reusit in ultima etapa sa o invinga pe Eindhoven, cu 3-1 pe teren propriu. Mai apoi, pentru oaspeti a urmat o dubla mansa cu cei de la Nijmegen, castigata cu scorul general de 3-2. In semi-finalele play-off-ului de promovare, Waalwijk a trecut de cei de la Excelsior. Acestia s-au impus in tur cu scorul de 2-1 si a au remizat in returul din deplasare, cu scorul de 1-1.

In sezonul regulat, cele doua formatii si-au impartit punctele. Ambele au reusit sa se impuna in deplasare, G. A. Eagles cu scorul de 3-1 si Waalwijk cu scorul de 4-1. Tocmai aceasta egalitate intre cele doua ne-a fost demonstrata si in turul acestui baraj, cand cele doua au remizat la 0, cu o posesie aproape egala. E dificil de prezis echipa ce va promova, insa eu personal ma astept la un duel mai spectaculos decat in tur.

Ponturi fotbal G. A. Eagles – Waalwijk

ambele echipe marcheaza, cota 1.53 la Unibet

sursa foto: goalzz.com