Ponturi fotbal Gabala vs Dinamo Tbilisi – Europa League

Ponturi fotbal Gabala vs Dinamo Tbilisi

Ponturi fotbal Gabala vs Dinamo Tbilisi este o confruntare ce conteaza pentru turul al doilea al preliminariilor Europa League, ce se va disputa in aceasta seara, de la ora 18:00, pe “Gabala City Stadium”.

◘ Gabala

Este outsidera in aceasta confruntare, judecand dupa cotele oferite de bookmakeri. Aceasta dispune de un lot usor mai slab decat al adversarei, insa are de partea sa avantajul propriului teren.

Gruparea azera se poate mandri cu faptul ca are ceva experienta in competitiile europene. Aceasta a jucat in Europa League in 2015 si 2016, de fiecare data terminand ultima in grupa. In sezonul precedent a fost eliminata rusinos inca din primul tur de Niedercorn. In aceasta stagiune a sarit peste prima runda a preliminariilor.

Din sezonul precedent, de cand castiga Cupa Azerbaijanului in fata celor de la SumQayit, Gabala a disputat doua partide amicale. A reusit o victorie cu Mariupol, castigand cu 2-1, pierzand cu 3-1 in fata celor de la Vorskla Poltava.

◘ Dinamo Tbilisi

Conform caselor de pariuri, este usor favorita in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni. Aceasta este dezavantajata de faptul ca joaca in deplasare, e drept, insa are mai multe meciuri in picioare decat adversara sa in ultima luna, ceea ce poate conta enorm in ecuatia acestei duble.

Vice-campioana Georgiei nu a mai jucat in grupele unei competitii europene din 2004, de cand particia in Cupa UEFA. De atunci, a jucat de mai multe ori in preliminarii, fiind eliminata deseori in play-off. In aceasta stagiune, georgienii au inceput din primul tur al preliminariilor Europa League, unde au infruntat Engordany, pe care au invins-o cu 7-0 la general.

Trebuie mentionat faptul ca Dinamo Tbilisi se afla intr-o forma foarte buna. Aceasta vine dupa cinci victorii consecutive, in care a marcat de 13 ori, primind doar un singur gol.

Pronostic

Meciul este foarte echilibrat si implicit greu de anticipat din punct de vedere al castigatoarei. Noi vom evita pariurile pe soliste si vom lua in calcul varianta golurilor. Pornind de la premisa ca se va marca la ambele porti, mizam pe faptul ca vom avea parte de minim doua reusite.

• Ponturi fotbal Gabala vs Dinamo Tbilisi: peste 1,5 goluri -> cota 1.42

sursa foto: report.az