Ponturi fotbal Gangwon vs Gyeongnam – K League

Gangwon vs Gyeongnam. Duelul din cadrul rundei a 21-a a primei ligi din Coreea de Sud, va avea loc Vineri 12 Iulie, incepand cu ora 13:00.

  • Gazdele se afla intr-o continua ascensiune
  • GANGWON

Pe Gangwon o regasim pe pozitia a 4-a a clasamentului din K League 1, inaintea acestei runde. Echipa are 31 de puncte in dreptul sau, puncte acumulate in urma a 20 de runde de campionat. Forma echipei cunoaste o adevarata crestere in ultima perioada, Gangwon reusind sa castige 3 din precedentele 4 partide de campionat. Acum 2 runde, gazdele remizau in deplasarea de la Seoul, cu scorul de 2-2. Mai apoi, pentru Gangwon a urmat o victorie mare pe teren propriu, 4-0 in fata celor de la Sangju Sangmu. Singura dezamagire in acest debut de vara pentru gazde, este eliminarea din cupa, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Daejon Korail.

  • Gyeongnam este amenintata din ce in ce mai mult de retrogradare
  • GYEONGNAM

De partea cealalta, oaspetii se regasesc mult mai jos in clasament, mai exact pe penultima pozitie. Gyeongnam a adunat 14 puncte in 20 de runde si a inregistrat doar 2 succese, mult prea putin pentru a spera la play-off. In acest moment obiectivul echipei este evitarea retrogradarii, mai ales dupa ultimele evolutii. Etapa precedenta, Gyeongnam a fost invinsa pe teren propriu de catre Ulsan Hyundai (scor 1-3), iar sperantele suporterilor se diminueaza etapa de etapa. Ultima victorie pentru oaspeti, dateaza din luna Mai. Atunci, acestia o invingeau pe Johor DT in grupele Champions League, victorie fara folos insa, ce nu a ajutat cu nimic la calificare.

Gangwon este favorita cu un motiv astazi. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna si cu un nou succes se pot apropia de podium. Echipa isi doreste sa confirme succesul din ultima runda, iar Gyeongnam poate fi adversarul perfect. Total iesiti din forma, oaspetii vin pe Chuncheon Songam Stadium cu moralul la pamant. Ma astept ca gazdele sa domine partida si sa profite de adversarul slabit, iar recomandarea mea este pronosticul “1 solist”.

Ponturi fotbal Gangwon vs Gyeongnam

1 solist, cota 1.95 la Netbet

sursa foto: kleagueunited.com