Ponturi fotbal Gangwon vs Jeonbuk – K League 1

Ponturi fotbal Seoul vs Jeonbuk

Miercuri 29.05.2019, de la ora 13:00, Songam Stadium va gazdui partida Gangwon vs Jeonbuk, din cadrul primei ligi a Coreei de Sud. 

Gangwon are un bilant negativ pe teren propriu, cu adversara de astazi.

GANGWON

Gangwon ocupa pozitia a 7-a a clasamentului, cu 19 puncte acumulate in 13 etape. Echipa a suferit o infrangere etapa precedenta, 0-1 pe teren propriu cu cei de la Jeju. Situatia nu este una disperata pentru Gangwon, care se afla la un singur punct distanta de play off in acest moment. Pe teren propriu, cei de la Gangwon au avut mereu probleme serioase cu Jeonbuk. Acestia au un bilant foarte slab, pierzand 8 din ultimele 9 dueluri. Singura remiza a venit in Aprilie 2017, dupa un 1-1 in campionat.

Jeonbuk se lupta la titlu.

JEONBUK

Oaspetii au parte de o prima parte de sezon foarte buna. Acestia se afla pe pozitia a 3-a, cu 27 de puncte acumulate, 2 mai putine decat liderul Ulsan Hyundai. Acestia vin dupa doua succese consecutive, 3-1 cu cei de la Jeju si 4-1 cu cei de la Gyeongnam, ambele pe teren propriu. Jeonbuk are cea mai buna ofensiva a campionatului, cu 26 de goluri inscrise in 13 partide. Oaspetii il au in componenta pe golgheterul campionatului, sud-coreeanul Kim Shin Wook. Acesta se poate lauda cu 7 reusite pana in acest moment.

Jeonbuk e favorita certa a caselor de pariuri in aceasta partida si nu este deloc de mirare. Echipa e o pretendenta la titlu, iar un succes astazi le este necesar pentru a ramane in contact cu prima pozitie. Oaspetii vind dupa doua succese consecutive, in timp ce gazdele trebuie sa isi revina dupa esecul din ultima runda. Si daca aceste argumente nu sunt indeajuns, statistica meciurilor directe intre cele doua, pe terenul celor de la Gangwon, este sfasietoare pentru gazde. Ma astept la un nou duel dominat in intregime de Jeonbuk si recomand o victorie a lor.

Ponturi fotbal Gangwon vs Jeonbuk

2 solist, cota 1.47 la Unibet

sursa foto: kleagueunited.com