Ponturi fotbal Gangwon vs Sangju Sangmu – K League

Marti 9 Iulie 2019, de la ora 13:00, va avea loc partida Gangwon vs Sangju Sangmu, din cadrul etapei a 20-a a primei ligi din Coreea de Sud.

Gazdele traverseaza o perioada foarte buna

GANGWON

Gangwon ocupa pozitia a 5-a a clasamentului din K League. Echipa a reusit sa adune 28 de puncte pana in acest moment, iar echipa e intr-o continua ascensiune. Gazdele au reusit sa evite infrangerea in precedentele 5 runde, iar sperantele sunt mari in aceasta dupa-amiaza. Acum 2 etape, Gangwon a invins-o pe Incheon in deplasare, cu scorul de 2-1. Mai apoi, gazdele au remizat cu Seoul, scor 2-2. Intre cele doua partida de K League s-a strecurat si un esec in cupa, 2-0 pe terenul celor de la Daejon Korail. Pe teren propriu, Gangwon a reusit sa marcheze de 7 ori in precedentele 3 partide.

Oaspetii au reusit sa castige doar 3 din cele 9 partide disputate in deplasare in acest sezon

SANGJU SANGMU

Sangju se regaseste cu o pozitie sub adversara de astazi. Acestia se afla la 3 lungimi de unde in spatele lor, iar un succes astazi ii poate aduce pe pozitia a 5-a. Oaspetii au parte de evolutii alternante in ultima perioada, cu un singur succes inregistrat in 5 runde, dupa un 4-2 pe teren propriu cu Jeju. Etapa trecuta, oaspetii de azi au remiazt pe teren propriu, 1-1 cu cei de la Pohang.Sangju Sangmu a reusit sa se impuna la ultima deplasare aici, in Septembrie 2018. Atunci, scorul era 3-2 in favoarea oaspetilor.

Avem parte de un duel de clasament si e dificil de prezis o invingatoare. Echipele sunt despartite de 3 puncte in acest moment si partida e importanta pentru ele. Un succes poate schimba totul, asadar ma astept ca ambele sa conteze in ofensiva. Voi evita sa recomand un solist, desi Gangwon este favorita certa. Optiunea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.66.

Ponturi fotbal Gangwon vs Sangju Sangmu

ambele echipe marcheaza, cota 1.66 la Unibet

sursa foto: kleagueunited.com