Ponturi fotbal Garcilaso vs U. de Deportes – Liga 1 Peru

Garcilaso vs U. de Deportes, duelul din cadrul rundei a 17-a a campionatului din Peru, va avea loc Joi 07.06.2019, de la ora 23:30.

  • Garcilaso nu s-a mai impus pe teren propriu cu adversara de astazi, de peste 2 ani.

Garcilaso

Gazdele se claseaza pe pozitia a 7-a a clasamentului din Liga 1, dupa 16 etape disputate. Acestia au reusit sa acumuleze 25 de puncte, fiind la un singur punct distanta ocupat de Dep. Municipal. Etapa precedenta, Garcilaso a obtinut a doua victorie in ultimele 3 etape, dupa un 1-0 in deplasarea de la Union Comercio. Real Garcilaso a fost prezenta in tururile de calificare pentru Copa Libertadores, insa nu si-a castigat locul in grupe. Acestia au fost eliminati de catre venezuelenii de la La Guaira, dupa un gol incasat in minutul 90+4.

Gazdele au pierdut doar una din ultimele 8 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-1 in campionatcu Binacional.

  • U. de Deportes are un bilant negativ pe teren strain

U. de Deportes

Oaspetii au parte de un sezon asemanator cu adversarii lor, fiind la 3 puncte sunt ei. Acestia ocupa pozitia a 10-a a clasamentului, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 8, 9 si 11. U. de Deportes a traversat ape tulburi in aceasta primavara, suferind nu mai putin de 4 infrangeri consecutive. Etapa precedenta insa, acestia au reusit un succes important pe teren propriu, 2-1 cu cei de la Cajamarca.

U. de Deportes a castigat ultimele 2 partide oficiale pe acest teren. In ultima vreme insa, acestia nu se descurca in deplasari. Oaspetii au reusit sa adune doar 4 puncte in ultimele 6 partide de campionat disputate in deplasare.

Distanta dintre locul 3 si locul 11 in Peru este de doar 4 puncte, asadar vedem o lupta foarte strans in partea de sus a clasamentului. Garcilaso poate ajunge pe podium in cazul unei victorii, daca e ajutata si de celelalte rezultate. De partea cealalta, U. de Deportes isi poate ajunge adversara de astazi, cu un succes. Ma astept la o partida frumoasa, cu ocazii de ambele parti.

Ponturi fotbal Garcilaso vs U. de Deportes

ambele echipe marcheaza, cota 1.70 la Betano

sursa foto: betrush.com