Ponturi fotbal Gent vs Oleksandriya – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal Gent vs Oleksandriya este un meci programat sa se joace joi seara, cu incepere la ora 22:00, pe Ghelamco Arena, acolo unde ne asteptam ca echipa gazda sa faca o figura frumoasa.

Gent

Este una dintre cele mai puternice echipe ale Belgiei, ce in aceasta infruntare porneste ca favorita certa, ceea ce nu surprinde pe nimeni, avand un lot mult mai valoros, fiind de asemenea si mai experimentata, beneficiind si de avantajul propriului teren.

Gazdele si-au indeplinit misiunea in aceasta editie de Europa League, atingand faza saisprezecimilor. In momentul de fata ocupa primul loc in grupa, cu noua puncte, avand cu unul mai mult decat Wolfsburg. In cele cinci partide de pana acum au reusit doua victorii, remizand de trei ori. In urma acestora au marcat noua goluri, primind sase.

De mentionat faptul ca cei de la Gent au un parcurs fantastic pe teren propriu, fiind fara infrangere in ultimele 15 jocuri. In toate acestea au reusit nu mai putin de 13 succese, in fiecare marcand de minim doua ori.

Oleksandriya

Nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, asa ca bookmakerii o dau ca outsidera, fiind ce-i drept dezavantajata si de faptul ca evolueaza in deplasare, pe un teren pe care gazdele se descurca de minune.

Ucrainenii se situeaza in acest moment pe ultimul loc in grupa I din Europa League. Acestia au strans doar trei puncte pana acum, reusind trei remize, suferind doua esecuri. De-a lungul acestor dispute au inscris cinci goluri, primind cu trei mai multe.

Oaspetii acestei partide au evolutii foarte slabe in deplasare in ultima perioada. Sunt fara victorie in ultimele cinci jocuri disputate in afara propriei arene, in care nu au marcat decat un singur gol.

Pronostic

Luand in considerare valoarea, experienta, forma, dar si evolutiile celor doua echipe in aceasta stagiune, nu ne putem gandi decat la un succes categoric al celor de la Gent, de aceea pariem in consecinta.

• Ponturi fotbal Gent vs Oleksandriya: 1 si peste 1,5 goluri -> cota 1.50