Ponturi fotbal Georgia vs Gibraltar – Preliminarii EURO 2020

Vineri 07.06.2019, de la ora 19:00, va avea loc partida Georgia vs Gibraltar, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

Georgienii au inceput foarte slab aceasta campanie.

Georgia

Gazdele au inceput cu stangul in aceasta grupa, pierzand in prima runda pe teren propriu, 0-2  in fata reprezentativei Elvetiei. Mai apoi, acestia au confirmat evolutia modesta in deplasarea de la Irlanda, pierzand la limita cu scorul de 1-0. In schimb, georgienii au avut parte de o prestatie solida in Nations League. Acestia au castigat detasat o grupa cu Kazakhstan, Letonia si Andorra, reusind sa acumuleze 16 puncte in 6 etape. G. Chakvetazde a fost omul cheie al echipei, cu 4 goluri inscrise si 2 pase decisive oferite.

  • Echipa probabila: Loria – Kakabadze, Khocholava, Kvrikvelia, Kashia – Kiteishvili, Kvekveskiri, Kankava, Gvilla, Arveladze – Kvilitaia

Gibraltar este cea mai slab cotata nationala din aceasta grupa.

Gibraltar

Gibraltar reprezinta una din cele mai noi membre ale UEFA, participand pentru prima oara intr-o campanie de calificare, in preliminariile EURO 2016. Acestia au reusit sa obtina insa prima victorie intr-o partida oficiala, abia in Octombrie 2018. Gibraltar o invingea pe Armenia in deplasare (scor 1-0), in grupa sa de Nations League. Acest succes a fost urmat de inca unul, 2-1 pe teren propriu cu Liechtenstein. Mai apoi insa, oaspetii de azi au revenit la evolutii modeste, pierzand cu Armenia si Macedonia de Nord. In debutul din preliminarii, Gibraltar a fost invinsa la limita pe teren propriu, 0-1 de catre Irlanda.

  • Echipa probabila: Goldwin – Chipolina, Chipolina, Annesley, Sergeant – Ilivero, Walker, Bardon, Hernandez – De Barr, Casciaro

Pentru Georgia, calificarea la EURO dintr-o grupa cu Irlanda, Elvetia si Danemarca pare imposibila. Acestia pot aduce insa sperante cu un succes astazi, Gibraltar fiind singurul adversar accesibil pentru ei. Un pas gresit cu adversarii de astazi, i-ar elimina automat din cursa pe georgieni. De partea cealalta, Gibraltar incearca de la an la an sa isi imbunatateasca evolutiile si s-a putut observa asta in partida inaugurala. Ma astept totusi ca Georgia sa nu aiba probleme serioase astazi, in fata unui adversar mult mai slab cotat.

Ponturi fotbal Georgia vs Gibraltar

nu marcheaza ambele echipe, cota 1.40 la Unibet

sursa foto: uefa.com