Ponturi fotbal Germania vs China – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Germania vs Nigeria

Ponturi fotbal Germania vs China este o partida din cadrul primei etape de la Campionatul Mondial Feminin, ce se va juca astazi, de la ora 16:00, pe “Roazhon Park”.

◘ Germania

Este favorita certa in aceasta confruntare, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mult mai puternica, dar si mai experimentata. In intrega sa istorie a jucat la toate cele opt turnee mondiale, castigand doua dintre ele, in 2003 si 2007. La ultimul, reprezentativa germana a ajuns pana in semifinale, terminand in cele din urma pe locul patru. In preliminarii s-a descurcat de minune, terminand prima intr-o grupa cu Islanda, Cehia, Slovenia si Insulele Feroe. Cu acestea a reusit sapte victorii, pierzand doar o data, partide in care a punctat de 38 de ori, primind doar trei goluri. Vine dupa un succes cu Chile, scor 2-0, ajungand la 11 partide consecutive fara esec, noua dintre ele fiind victorii.

◘ China

Este mult sub nivelul adversarei sale, din toate punctele de vedere, astfel ca este vazuta ca “victima” in aceasta confruntare. Chinezoaicele au lipsit de la un singur turneu mondial pana acum, in 2011. La cele sapte editii la care a luat parte, au jucat de fiecare data minim sferturi. Pentru nationala Chinei, Cupa Asiei din 2018 a reprezentat campania de calificare la mondial. A terminat prima intr-o grupa cu Thailanda, Filipine si Iordaina, calificandu-se direct la turneu. Vine dupa un esec suferit in amicalul cu Franta, gazda mondialului, pierzand cu 2-1.

Germania este fara indoiala echipa mai buna, iar in mod normal nu ar trebui sa aiba probleme in a obtine cele trei puncte, mai ales ca se afla intr-o forma foarte buna, spre deosebire de adversara sa. Cotele pentru un succes al nemtoaicelor sunt mici, asa ca vom miza pe varianta golurilor, bazandu-ne ca se vor marca minim trei.

• Ponturi fotbal Germania vs China: peste 2,5 goluri -> cota 1.67

sursa foto: espn.com