Ponturi fotbal Germania vs Nigeria – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Germania vs Nigeria

Ponturi fotbal Germania vs Nigeria este primul meci din optimile Campionatului Mondial Feminin, ce se va disputa in aceasta seara, de la ora 18:30, pe “Stade des Alpes”.

◘ Germania

Este favorita certa in aceasta disputa, asa cum era si normal, fiind o nationala mai valoroasa, mult mai experimentata. Nemtoaicele au jucat la toate cele opt editii de Campionat Mondial, castigand doua dintre acestea. La ultimul turneu au ajuns pana in semifinale, pierzand insa cu SUA, care avea sa castige trofeul. La aceasta editie, nationala antrenata de Martina Voss-Tecklenburg s-a descurcat de minune, castigand o grupa cu Spania, Africa de Sud si China. In confruntarile cu acestea a reusit doar victorii, in urma carora a marcat de sase ori, fara sa primeasca gol. Asadar, Germania a ajuns la 14 partide consecutive fara esec, in 12 dintre acestea reusind victorii.

◘ Nigeria

Nu se poate compara cu adversara sa, fiind o nationala mica, fara performante importante de-a lungul anilor. Ca si Germania, reprezentativa Nigeriei a luat parte la toate editiile de Campionat Mondial, la sase dintre ele oprindu-se insa in faza grupelor. La turneul disputat in acest an, nationala lui Thomas Dennerby s-a calificat cu mari emotii. A terminat pe locul al treilea intr-o grupa cu Franta, Norvegia si Coreea de Sud. A strans doar trei puncte, reusind o victorie, pierzand insa de doua ori. In urma acestor dispute a inscris de doua ori, primind patru goluri.

Germania are de partea sa valoarea, dar si un mare plus de experienta. Aceasta arata foarte bine la acest Campionat Mondial, fiind pe lista scurta a favoritelor la castigarea trofeului. Ne asteptam ca in aceasta disputa sa demonstreze ca este mai puternica si sa obtina victoria fara emotii. Vom miza insa pe varianta golurilor, la o cota mai buna, bazandu-ne ce-i drept pe forta ofensiva a nationalei germane.

• Ponturi fotbal Germania vs Nigeria: peste 2,5 goluri -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com