Ponturi fotbal Germania vs Serbia – EURO U21

Germania vs Serbia. Duelul din cadrul etapei a doua a grupelor EURO U21, va avea loc Joi 20 Iunie, cu incepere de la ora 22:00.

Cu un succes astazi, Germania este in mare masura calificata

GERMANIA U21

Germania este una din favoritele la castigarea trofeului, iar nemtii si-au confirmat statura in primul duel. Acestia au intalnit reprezentativa din Danemarca, insa nu au avut nici-o problema. M. Richter cu o dubla si G. Waldschmidt au adus toate cele 3 puncte pentru Germania, care s-a impus cu scorul de 3-1. Reprezentativa U21 a Germaniei nu a mai pierdut o partida oficiala din Octombrie 2017. Atunci, acestia erau invinsi de Norvegia cu scorul de 3-1, in singurul esec al lor din campania de calificare pentru EURO.

  • ECHIPA PROBABILA: Nubel – Henrichs, Baumgartl, Tah, Kolstermann – Eggstein, Maier, Oztunali – Dahoud – Richter, Waldschmidt
Sarbii reprezinta una din dezamagirile turneului final

SERBIA U21

Serbia a dezamagit pe toata lumea in partida de debut. Cu noul superstar al celor de la Real Madrid in atac, Luka Jovic, sarbii nu au reusit mare lucru. Nici jucatorul celor de la Benfica, Zivkovic, nu a stralucit, astfel ca Serbia a pierdut cu Austria, scor 0-2. Vecinii Romaniei au avut 0 suturi pe poarta in duelul cu austriecii, ceea ce echivaleaza cu o prestatie rusinoasa. V. Jovanovic nu va putea evolua, dupa ce a incasat cartonas rosu meciul trecut. Cele doua nationale s-au intalnit prima si singura data, la EURO 2015, atunci cand au remizat in faza grupelor, scor 1-1.

  • ECHIPA PROBABILA: Radunovic – Bogosavac, Babic, Milenkovic, Gajic – Pantic, Masovic, Lukic – Radonjic, Jovic, Zivkovic

Serbia trebuie sa castige astazi pentru a mai spera la calificare. Mi se pare imposibil insa cu evolutia pe care au avut-o in fata Austriei. De altfel, Germania e un adversar de un calibru superior, asadar ma astept ca Jovic & co. sa plece acasa dupa grupe. Nemtii au un moral bun dupa ultimul succes si ar trebui sa confirme in aceasta seara cu o noua evolutie solida. In concluzie, optez pentru pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.56 oferita de cei de la Netbet.

Ponturi fotbal Germania vs Serbia

1 solist, cota 1.56 la Netbet

sursa foto: eintracht.de