Ponturi fotbal Ghana vs Africa de Sud – Amical International

Ponturi fotbal Ghana vs Africa de Sud

Ponturi fotbal Ghana vs Africa de Sud este un meci amical ce se va disputa in aceasta dupa-amiaza, de la ora 16:30, urmand sa se joace in Emiratele Arabe Unite, in Dubai.

◘ Ghana

Este una dintre cele mai de succes nationale din Africa, ce in aceasta confruntare este vazuta ca favorita, avand ce-i drept un lot ceva mai puternica. In intreaga sa istorie a jucat la trei turnee mondiale, in 2010 realizand cea mai buna performanta a sa, ajungand pana in sferturi, fiind la un pas de semifinale. La Cupa Africii a triumfat de patru ori, ultima data insa in 1982. De mentionat faptul ca la ultimele sase editii la care a luat parte a jucat de fiecare data cel putin in semifinale. Vine dupa o infrangere suferita in disputa cu modesta nationala a Namibiei, pierzand cu 0-1. Odata cu acest esec a intrerupt si o serie de trei victorii consecutive, cu Etiopia, Kenya si Mauritania.

◘ Africa de Sud

Este o nationala ceva mai slaba, atat ca valoare, cat si ca realizari. In intreaga sa istorie, ca si adversara sa, a jucat la trei turnee mondiale, de fiecare data fiind eliminata in grupe. La Cupa Africii a triumfat in 1996, la prima editie la care a participat. A urmat apoi o finala in 1998 si o semifinala in 2000, insa de atunci nu a mai depasit faza sferturilor. La ultima editie la care a luat parte, in 2015, s-a oprit in grupe, in timp ce in 2017 a ratat calificarea.

In ultimii 20 de ani, cele doua s-au infruntat de zece ori. In aceste confruntari, Africa de Sud este in avantaj, castigand de patru ori, Ghana obtinand trei victorii. Ramane de vazut cine se va impune in aceasta confruntare, fiind totusi destul de echilibrata. Evitam pariurile pe soliste si mizam pe varianta golurilor, minim doua fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

• Ponturi fotbal Ghana vs Africa de Sud: peste 1,5 goluri -> cota 1.42

sursa foto: skysports.com