Ponturi fotbal Gloria Buzau vs Miercurea Ciuc – Liga 2

Ponturi fotbal Gloria Buzau vs Miercurea Ciuc - Liga 2

Ponturi fotbal Gloria Buzau vs Miercurea Ciuc: duelul nou-promovatelor are loc inca din prima runda a editiei 2019/2020 a Ligii a 2-a. Gloria Buzau primeste vizita celor de la Miercurea Ciuc, pe 4 august, incepand cu ora 11:00.

sursa foto: adevarul.ro

Gloria Buzau

Dupa trei ani de la problemele financiare avute si intrarea in faliment, Gloria Buzau revine in al doilea esalon. Echipa si-a schimbat conducerea tehnica dupa ce a fost sigura de locul in Liga a 2-a. La carma echipei a revenit Ilie Stan, tehnician care a incheiat perioada de pregatire cu un succes la limita. SCM a dispus cu 1-0 de CSM Focsani, dupa ce unicul gol s-a inscris dintr-un penaty.

SCM Gloria Buzau este campioana transferurilor, schimbandu-si aproape in integralitate jucatorii pe care s-a bazat in al treilea esalon. Aproximativ zece jucatori au mai ramas din lotul sezonului anterior. 15 jucatori au venit in Crang, 13 dintre ei drept transferuri si alti doi, Nedelea si Tucaliuc, imprumutati de la FC Viitorul.

Miercurea Ciuc

Promovarea a venit ca o incununare a clubului covasnean. Miercurea Ciuc a reusit sa castige fare drept de apel Seria in care a evoluat in cel de-al treilea esalon. Valentin Suciu are incredere in lotul pe care il antreneaza, astfel, s-au facut putine transferuri. Cand spun putine inseamna ca patru jucatori au venit sub comanda acestuia: Cskonla, Takacs, Erdei si Logon.

Miercurea Ciuc a reuit sa incheie seria amicalelor cu doua victorii Csikszereda s-a impus cu 2-1 in fata echipei din Odorheiu Secuiesc. Toate golurile s-au inscris in primele 45 de minute ale jocului. Pentru ciucani a punctat Szilard Mitra. In ultima partida inaintea debutului a trecut si cu 2-0 de CS Afumati, Golszerzo si Jebari fiind autorii celor doua goluri.

Gazdele s-au miscat mai bine in privinta transferurilor si rezultatele din meciurile de pregatire au fost pe masura. Spre deosebire de Miercurea Ciuc, care a transferat putini jucatori, mergand mai mult pe sportivi din Ungaria. Drept urmare, cred ca alegerile facute de Ilie Stan vor da randamentul scontat si Gloria Buzau pastreaza toate punctele in Crang.

Ponturi fotbal Gloria Buzau vs Miercurea Ciuc: gazdele castiga, cota 1.75 la Betano