Ponturi fotbal Gold Coast Knights vs Peninsula – NPL Queensland

Ponturi fotbal Gold Coast Knights vs Peninsula

Ponturi fotbal Gold Coast Knights vs Peninsula: sambata este o noua zi de fotbal in NPL Queensland, de la ora 11:30, Gold Coast Knights joaca cu Peninsula. Este un meci din etapa cu numarul 21.

Gold Coast Knights

Forma foarte buna pe care Gold Cost Knights o traverseaza, datorita victoriei din etapa trecuta a ajuns la zece meciuri fara esec. Majoritatea dintre ele au fost victorii, asa cum s-a intamplat si in urma cu o saptamana, cand meciul cu Sunshine Coast s-a termiant 2-0. Pe deplin meritat acel succes, ea si-a consolidat locul al patrulea, pe care il ocupa cu 39 de puncte.

Intre ea si echipa de pe locul 5, prima de sub linia play-off-ului, sunt opt lungimi. De astfel, Gold Coast Knights este echipa cu cele mai putine infrangeri de pana acum. O singura infrangere are aceasta, cat si trei meciuri mai putine fata de liderul NPL Queensland. Jucand acasa isi permite sa spere la un rezultat pozitiv. In rolul echipei gzda, a reusit cinci victorii si alte doua rezultate de egalitate.

Peninsula

Liderul campionatului, cu 51 de puncte, Peninsula a dat dovada de o echipa capabila si in runda trecuta a castigat din nou. A fost un meci pe care l-a disputat pe terenul propriu, 3-2, cu Brisbane U21. Si acel duel a fost corect pronosticat, puteti vedeam aici pariul pe care vi l-am oferit. In conditiile de fata, are sapte puncte mai multe decat ocupanta locului al doilea.

Pe de alta parte, Peninsula are si un meci mai putin decat Queensland Lion, principala ei urmaritoare. Sunt echipe care au mult mai multe meciuri decat cele 19 ale ei, una dintre ele este Gold Coast Knights. In acelasi timp, ea are a doua cea mai buna ofensiva din NPL Queensland, cu 53 de reusite, aproape jumatae in deplasare.

Desi gazdele traverseaza o perioada excelenta, Peninsula pe teren strain are noua victorii din tot atatea posibile. In aceste conditii, cred ca este gresit sa ne indreptam spre un pariu pe victoria uneia sau alteia. Din contra, vreau sa cred ca vor arata la fel de bine ca in tur, cand Peninsula s-a impus cu 2-1 si vor repeta numarul de goluri. Sunt ambele echipe care stiu sa inscrie, iar in aceasta liga se inscriu goluri foarte usor.

Ponturi fotbal Gold Coast Knights vs Peninsula: ambele marcheaza, cota 1.40 la Betano