Ponturi fotbal Gold Coast vs Brisbane Strikers – NPL Queensland

Ponturi fotbal Gold Coast vs Brisbane Strikers - NPL Queensland

Ponturi fotbal Gold Coast vs Brisbane Strikers: sambata, 15 iunie 2019, de la ora 12:00, in etapa 20 a NPL Queensland, Gold Coast o intalneste pe Brisbane Strikers.

Sursa foto: Fraser Coast Chronicle

Gold Coast

Favorita in acest meci, Gold Coast vine dupa o serie de trei meciuri pozitive. In aceasta perioada a reusit sa castige de fiecare data, meciuri in care le-a intalnit pe Eastern Suburbs (4-2), Brisbane City (1-0) si SWQ Tunder (5-2). Este o echipa marcatoare, care ataca play-off-ul, dar mai are mult de muncit. In urma rezultatelor acestora, a si reusit sa urce pana pe locul 6, cu 31 de puncte. Sunt patru lungimi intre ele, dar are doua meciuri mai multe.

Gold Coast urmeaza sa evolueze pe terenul propriu, locul unde pana acum nu s-a inregistrat vreun egal. Are cinci victorii in tot acest interval si in alte patru dueluri a fost invinsa de echipele pe care le-a intalnit. Astfel, golaverajul este si el unul pe masura, +2, in cele noua meciuri disputate pe terenul propriu.

Brisbane Strikers

Nivelul echipei este unul demn de o echipa care sa stea la mijlocul clasamentului. Acest lucru se intampla si de aceasta data, cand ataca etapa aceasta de pe locul 9. Are 24 de puncte obtinute pana in acest moment, ceea ce o salveaza de la retrogradare. Intre ea si prima echipa care se afla pe loc retrogradabil sunt 14 puncte.

Totusi, echipa este in revenire de forma si asta desi a pierdut in etapa trecuta. A fost esecul care a pus capat seriei de patru victorii consecutive. Partea buna din acest rezultat este ca a continuat sa inscrie, fiind a noua partida la rand cand face lucrul acesta. Dincolo de aceste rezultate, sapte dintre ele au adus cel putin trei modificari de scor, cu aportul ei si al adversarelor.

Daca au ceva in comun, acela este faptul ca inscriu mult. Cel putin asta s-a intamplat in ultimele infruntari si asta ne spune ca meciul o sa fie deschis. In Australia, cel putin in ligile inferioare se dau multe goluri. Gold Coast vs Brisbane Strikes sa fie meciul in care spectacol are mari sanse sa fie garantat, de aici si pronosticul nostru este unul pe goluri.

Ponturi fotbal Gold Coast vs Brisbane Strikers: ambele marcheaza & peste 2.5 goluri, cota 1.55 la Betfair