Ponturi fotbal Goteborg vs Orebro – Allsvenskan

Sambata, 1 Iunie 2019, de la ora 17:00 va avea loc partida Goteborg vs Orebro, din cadrul rundei a 12-a a primei ligi din Suedia.

Gazdele au nevoie de un succes pentru a ramane in lupta la titlu.

Goteborg

Goteborg ocupa pozitia a 2-a a clasamentului din Allsvenskan, cu 21 de puncte acumulate pana in acest moment. Acestia se afla la 6 puncte in spatele celor de la Malmo FF, insa au un meci in minus si pot injumatati diferenta astazi. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna, fiind fara infrangere in ultimele 8 partide de campionat. Dupa doua remize albe cu Malmo FF si Hammarby, cei de la Goteborg au invins-o pe Hacken etapa precedenta, 2-1 in deplasare. Goteborg nu a mai pierdut o partida de campionat pe teren propriu, din Noiembrie 2018. Atunci liderul din Allsvenskan, Malmo, se impunea cu scorul de 3-0.

Orebro a inceput cu stangul acest sezon.

Orebro

Oaspetii reprezinta o echipa aflata in deriva, cu doar 3 victorii obtinute in primele 11 partide de campionat. Ultima a avut loc acum 2 runde, dupa un 3-1 pe terenul celor de la Ostersunds. Etapa trecuta, Orebro a fost invinsa de catre Sirius pe teren propriu, cu scorul de 0-2. Orebro a avut mereu probleme serioase pe terenul celor de la Goteborg. Acestia reuseau ultima victorie in aceasta deplasare, in Aprilie 2011. Atunci, Orebro se impunea cu scorul de 1-0 intr-o partida de Allsvenskan.

Cu V. Wolf la mijloc, Goteborg vrea sa se apropie la 3 puncte de rivala Malmo FF. Iar acest lucru e posibil, tinand cont de faptul ca Orebro e o echipa modesta, ce nu impresioneaza cu nimic. Mai mult decat atat, Goteborg nu a avut deloc probleme cu Orebro pe teren propriu, in ultimii 8 ani. Tinand cont si de forma buna pe care o traverseaza gazdele, e foarte posibil ca moralul jucatorilor sa fie ridicat. In concluzie, voi opta pentru o victorie a celor de la Goteborg.

Ponturi fotbal Goteborg vs Orebro

1 solist, cota 1.48 la Unibet

sursa foto: goal.com