Ponturi fotbal Grau vs Sporting Cristal – Copa Bicentenario

Duminica 30 Iunie, de la ora 21:15, va avea loc duelul Grau vs Sporting Cristal, din cadrul etapei a 2-a a grupelor Copei Bicentenario (Peru).

Gazdele evolueaza in liga secunda pervuiana

Grau

Grau provine din liga a 2-a din Peru, acolo unde se claseaza pe pozitia a 5-a. Acestia au 9 puncte acumulat dupa primele 5 runde, avand parte de evolutii alternante. Acum 2 runde, Grau a pierdut la limita pe terenul celor de la Santa Rosa, scor 2-1. Mai apoi insa, gazdele au obtinut a 3-a victorie a sezonului, dupa un 3-1 pe teren propriu cu Comerciantes Unidos. Gazdele de azi au debutat cu dreptul la aceasta editie de Copa Bicentenario. Acestia au reusit sa o invinga pe Cesar Vallejo in fata propriilor suporteri, scor 2-0.

Pe teren propriu, Grau nu a pierdut niciun duel in ultimii 2 ani. Acestia au reusit sa castige 11 din ultimele 12 partide pe aceasta arena.

Sporting Cristal a debutat cu dreptul in Copa Bicentenario

Sporting Cristal

Oaspetii au incheiat pe pozitia secunda a clasamentului din Liga 1. Acestia au acumulat 32 de etape in 17 etape, 4 mai putine decat liderul Binacional. In ultima runda, Sporting Cristal a reusit sa invinga campioana cu scorul de 3-1, insa victoria a fost in zadar. Cel mai bun om al echipei este argentinianul E. Herrera. Acesta a reusit sa inscrie de 5 ori in Liga 1.

Cele doua se vor intalni in aceasta seara pentru prima oara, in istorie.

Sporting Cristal este favorita certa a acestui duel. Oaspetii vin dintr-un esalon superior si au un lot mai valoros. Totusi, Grau e o echipa foarte buna pe teren propriu. Acestia au parte de atmosfera frumoasa in spate si cred ca cei de la Sporting Cristal vor avea de muncit. Ma astept la un duel frumos, cu multe faze de poarta, iar recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.70.

Ponturi fotbal Grau vs Sporting Cristal

peste 2.5 goluri, cota 1.70 la Unibet

sursa foto: wallpapercave.com