Ponturi fotbal Grecia U21 vs San Marino U21 – Calificari Euro 2021

Ponturi fotbal Grecia U21 vs San Marino U21: luni, de la ora 19:00, la Atena, pe “Georgios Kamaras Stadium”, are loc Grecia U21 vs San Marino U21. Este un duel din cadrul Grupei 4 a calificarilor pentru Euro 2021.

Grecia U21

Vorbim despre o nationala unde pretentiile nu sunt atat de mari. Este o nationala care vine cu moralul ridicat, pentru ca inaintea acestui duel, cu putine zile in urma, a obtinut o victorie categorica. A fost 3-0, tot acasa, in amicalul contra celor de la Georgia.

Pe de alta parte, depinde cum privim lucrurile, pentru ca a fost prima victorie din ultimele cinci infruntari fie ele oficiale sau de pregatire. Tot Grecia este nationala care a dat barajul pentru participarea la Campionatul U21 din 2019, insa, a pierdut. A fost 0-2, la general, in fata nationalei Austriei, dupa 0-1 acasa si 0-1 in deplasare.

San Marino U21

Asa cum nationala mare se face de ras ori de cate ori participa la vreo campanie de calificare, asa se intampla si cu tineretul. Nationala de U21 a San Marino a tinut sa faca acest lucru cu fiecare ocazie avuta. De asemenea, in ultimele 20 de meciuri disputate de aceasta a obtinut un singur rezultat de egalitate. Restul meciurilor au fost infrangeri pe banda rulanta.

Echipa si-a inceput deja campania si spre deosebire de Grecia, are un meci jucat. Nu avea cum sa nu fie o esec, de data aceasta “in nota obisnuita”. 0-3 cu Lituania si San marino ajunge la sase meciuri oficiale consecutive in care nu reuseste nici macar sa inscrie, sa nu mai spunem ca nu castiga.

Printre norocoasele care au intalnit San Marino in ultimul timp a fost si Grecia. Cele doua au avut o campanie comuna si in urma cu un an, cand elenii au castigat lejer ambele jocuri. A fost 9-0 la general, dovada ca stim la ce sa ne asteptam si acum. Mai mult, in ultimii opt ani au fost de patru ori adversare, timp in care San Marino nu a reusit sa inscrie.

Ponturi fotbal Grecia U21 vs San Marino U21: peste 4.5 goluri, cota 1.80 la Betano