Ponturi fotbal Grecia vs Italia – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Armenia vs Italia

Ponturi fotbal Grecia vs Italia: sambata este zi de fotbal la nivel de echipa nationala, iar de la ora 21:45, Grecia primeste replica Italiei. Meciul se va disputa la Atena si face parte din Grupa J a preliminariilor pentru Euro 2020.

Grecia

Grecia a ajuns la maturitatea necesara pentru a putea emite pretentii sa se califice la un nou turneu final. In ultimii ani, fotbalul elen a cunoscut schimbul de generatie, drept pentru care este nevoie si de confirmare. Debutul acestor preliminarii s-a facut cu dreptul, s-a reusit in primele doua intalniri sa se obtina patru puncte. A fost un egal cu Bosnia, 2-2, in deplasare, cat si o victorie in fata celei mai slabe echipe din grupa, Liechtenstein, 2-0.

Interesant este ca ultimul meci s-a jucat cu putine zile in urma. Grecia a intalnit Turcia, intr-un meci de pregatire, pe care l-a pierdut, 1-2. Totodata, revenirea in postura de echipa gazda o obliga sa lase o impresie buna, dat fiind faptul ca are de luat o revansa fata de fani. In ultimul meci care a avut loc in aceasta situatie, Grecia a pierdut cu Estonia (0-1).

  • Echipa probabila: Vlachodimos; Bkakis, Sokratis, Siovas, Koutris; Zeca, Kourbelis; Fortounis, Bouchalakis, Samaris; Donis

Italia

Ratarea calificarii la Cupa Mondiala din 2018 o obliga pe Italia sa se califice en-fanfare la urmatorul turneu final. A inceput excelent aceste preliminarii, castigand acasa, 2-0 cu Finlanda si 6-0 cu Liechtenstein. Partea buna este ca ramane aceeasi echipa care pune mult accentul pe defensiva. Nu a mai luat doua goluri de un an. Inceputul verii trecute o aducea pe Italia in pragul esecului, 1-3, cu Franta, echipa care avea sa devina campioana mondiala.

Lider in Grupa J, Italia va avea o saptamana in care trebuie sa demonstreze ca este echipa favorita. Dupa duelul din Grecia, cateva zile mai tarziu urmeaza sa primeasca replica Bosniei&Hertegovina.

  • Echipa probabila: Sirigu; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson Palmieri; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Bernardeschi, Insigne

Duelul celor mai bine doua echipe clasate in Grupa J nu pare sa fie deloc unul comod pentru ele. Cu toate ca Italia este favorita la casele de pariuri, ambele practica acelasi joc defensiv. Drept urmare, asta si astept din partea lor, sa plimbe mai mult mingea la mijlocul terenului, cautand spatii de atac. Acest lucru nu poate decat sa nu aduca multe goluri, asa cum ne place sa vedem in fotbal. De asemenea, un singur meci din ultimele opt disputate de italieni, a adus cel putin trei goluri la final.

Ponturi fotbal Grecia vs Italia: sub 2.5 goluri, cota 1.46 la Unibet