Ponturi fotbal Green Gully vs South Melbourne – NPL Victoria

Ponturi fotbal Green Gully vs South Melbourne – NPL Victoria

Ponturi fotbal Green Gully vs South Melbourne: sambata, 6 iulie, de la ora 08:00, Green Gully o intalneste pe South Melbourne, in etapa cu numarul 20 din NPL Victoria.

Green Gully

Favorita in ceea ce priveste cotele caselor de pariuri, Green Gully nu are un meci foarte usor. In etapa trecuta a reusit cumva sa o scoata la capat, castigand cu 2-1 in fata celor de la Avondale FC. A fost cea de-a opta partida consecutiva in care ea este angrenata si ambele echipe au inscris. Pe de alta parte, ocupa locul 5, cu 30 de puncte, cu doua lungimi mai multe decat prima echipa din afara playoff-ului.

A punctat la impresia artistica, avand una dintre cele mai active ofensive, dar nimic mai mult. A si luat foarte multe goluri, 31, ceea ce, arata cat este de instabila. Nici jucand acasa nu a fost mai presus. In cele noua dueluri are trei victorii, remize si infrangeri.

South Melbourne

A luat si ea o gura de oxigen inaintea etapei acesteia, dupa ce s-a impus cu 1-0 in disputa cu Pascoe Vale. A fost un meci pe care l-a disputat pe terenul propriu. A fost de bun augur, pentru ca, datorita succesului a reusit sa se apropie si mai mult de locurile de play-off. Ea ocupa pozitia a noua, cu 26 de puncte, dar intre ea si formatia de pe treapta a sasea sunt trei lungimi.

Are o problema in acest moment si ea se numeste ofensive. In cele 19 meciuri are o medie de un gol pe meci. De asemenea, aer cea mai slaba ofensiva dintre toate participantele in sezonul acesta de NPL Victoria. Mai bine de jumatate dintre aceste goluri au venit jucand pe teren strain. Acolo unde are patru victorii, o remiza si cinci infrangeri.

Este evident ca oaspetii au probleme reale si ca e greu sa si le rezolve atat timp cat nu inscriu suficient de multe. Drept urmare, ma astept sa se vada acest lucru si in meciul de sambata, iar Green Gully sa obtina victoria. Si in tur Gully a fost echipa care a tinut sub control jocul, ea a reusit atunci sa deschida scorul, intr-un duel care s-a incheiat 1-1.

Ponturi fotbal Green Gully vs South Melbourne: gazdele castiga, cota 1.89 la Unibet