Ponturi fotbal Grindavik vs Akranes – Pepsideild

Luni 15 Iulie, de la ora 22:15, va avea loc partida Grindavik vs Akranes, din cadrul etapei cu numarul 9 din prima liga islandeza.

  • Grindavik este intr-o cadere libera

GRINDAVIK

Gazdele arata o forma modesta in ultima perioada. Fara victorie in 5 etape, Grindavik a ajuns pana pe pozitia a 8-a a clasamentului, la un singur punct distanta de retrogradare. Gazdele au cea mai modesta ofensiva a campionatului, cu doar 7 goluri inscrise in 11 runde. In schimb, acestia au si cea mai sigura defensiva (9 goluri incasate), asadar Grindavik este o protagonista a meciurilor anoste. La finalul lunii Iunie, echipa a suferit o umilinta in cupa, dupa un 7-1 pe terenul celor de la Hafnarfjordur. Mai apoi, gazdele au remizat alb in campionat, cu Hafnarfjordur. Grinvadik a repetat rezultatul si in 5 Iulie, pe terenul celor de la Stjarnan.

  • Oaspeti pot ajunge pe pozitia a 2-a cu un succes

AKRANES

Akranes incepuse foarte bine sezonul, insa echipa a suferit 3 infrangeri consecutive in aceasta vara, pierzand primele 2 locuri. Totusi, nimic nu este pierdut pentru oaspeti, care au 2 puncte in spatele celor de la Breidablik si 9 in spatele liderului KR Reykjavik. Avantajul pentru Akranes este faptul ca are un meci in minus fata de Breidablik, iar daca se impun azi cele doua fac rocada. Acum 2 etape, oaspetii au remizat alb in deplasarea de la Vikingur Reykjavik. Etapa trecuta, echipa s-a impus in fata propriilor suporteri, 2-0 cu cei de la Fylkir.

Akranes este favorita acestui duel, din pricina formei de moment mai bune. Totusi, intr-un meci cu Grindavik, este dificil sa iti faci jocul si sa marchezi. Gazdele vin dupa doua remize albe identice, asadar echipa stie bine cum sa se inchida. Akranes nu este nici ea o echipa spectaculoasa, asadar ma astept la un duel echilibrat, lipsit de spectacol. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.82, oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Grindavik vs Akranes

sub 2.5 goluri, cota 1.82 la Unibet

sursa foto: extremefootballtourist.blogspot.com