Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande vs Beijing Renhe – China Super League

Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande vs Beijing Renhe

Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande vs Beijing Renhe este un duel ce conteaza pentru etapa cu numarul 20 din cadrul campionatului chinez, ce se va juca astazi, de la ora 14:35, pe “Tianhe Stadium”.

◘ Guangzhou Evergrande

Este una dintre cele mai puternice echipe din Asia si implicit din China. Aceasta este vazuta ca favorita certa de agentiile de pariuri, asa cum era si normal de altfel, fiind avantajata si de faptul ca joaca acasa, acolo unde clacheaza foarte rar.

In aceasta stagiune se descurca foarte bine, fiind prima in clasament. Este la un punct de locul secund, ocupat de Beijing Guoan, care are si cu un meci in plus. In cele 19 partide de pana acum a reusit 16 victorii si o remiza, pierzand de doua ori. In toate aceste confruntari a marcat de 44 de ori, primind doar 13 goluri, avand de departe cel mai bun golaveraj din campionat.

Vine dupa o infrangere suferita in Cupa Chinei, in fata rivalei Shanghai SIPG. A pierdut cu 0-2 pe teren propriu, punand capat unei serii de cinci victorii consecutive. In campionat a castigat ultimele zece meciuri, in toate acestea marcand de 31 de ori.

◘ Beijing Renhe

Este mult sub nivelul adversarei sale, avand un lot mai slab, lipsindu-i si experienta. Aceasta este dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare, pe un teren pe care punctele se obtin extrem de greu.

In momentul de fata se gaseste pe ultima treapta a clasamentului, cu doar 11 puncte. Este favorita una dintre favoritele la retrogradare, judecand dupa parcursul de pana acum. A reusit doar trei victorii si o remiza in campionat, suferind nu mai putin de 14 infrangeri. In urma acestor dueluri a inscris 16 goluri, primind 40.

Se afla intr-o forma foarte slaba, venind dupa o serie negativa de sapte infrangeri la rand. In toate acestea a primit nu mai putin de 20 de goluri.

Pronostic

Diferenta de valoare este evidenta, iar castigatoarea cel mai probabil va fi Guangzhou Evergrande. Aceasta este afla intr-o forma foarte buna, spre deosebire de adversara sa, care nu a mai obtinut puncte de o buna perioada de timp. Nu vom miza insa pe victoria gazdelor, ci vom lua in calcul varianta golurilor, la o cota mult mai buna.

• Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande vs Beijing Renhe: peste 1,5 goluri in prima repriza -> cota 1.83

sursa foto: skysports.com